ΠΑΣ Γιάννινα : Η υπόσχεση του Κόντε

ΠΑΣ Γιάννινα : Η υπόσχεση του Κόντε

Ο επιθετικός του ΠΑΣ θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον κολλητό του Φόνσι, του Απόλλωνα.

Για ενάμισι χρόνο ήταν κολλητοί αυτοί και οι οικογένειες τους. Ο Φόνσι Ναδάλες ως πιο παλιός είχε υποδεχτεί τον Πέδρο Κόντε στα Γιάννενα το καλοκαίρι του 2017 και μέχρι τον Ιανουάριο που χώρισαν οι δρόμοι τους περνούσαν μαζί τον ελεύθερο τους χρόνο.

Ο Ναδάλες κατηφόρισε στην Αθήνα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει ακόμα τη πρώτη του νίκη και βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Κάθε αγώνας είναι κρίσιμος αλλά δεν φτάνουν μόνο οι επιτυχίες της προσφυγικής ομάδας αφού θα πρέπει να στραβοπατήσουν και οι άμεσοι ανταγωνιστές της, η Κέρκυρα σε πρώτο χρόνο και η Λαμία σε δεύτερο.

Το Σάββατο η Κέρκυρα υποδέχεται τον ΠΑΣ και στον Απόλλωνα επιθυμούν κάθε άλλο αποτέλεσμα παρά τη νίκη των γηπεδούχων. Ο Φόνσι Ναδάλες χωρίς να του ζητηθεί έχει φροντίσει να κρατήσει «καυτό» τον κολλητό του Κόντε, αφού του έχει ζητήσει να σκοράρει και να καθαρίσει τον αγώνα, έτσι ώστε να επωφεληθεί ο Απόλλωνας και με νίκη επί του Παναιτωλικού να βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Πέδρο Κόντε φυσικά και του υποσχέθηκε να κάνει ότι περνάει από το κεφάλι του και τα πόδια του για να σκοράρει και να διατηρήσει και την ομάδα του σε ευρωπαϊκή τροχιά. Απομένει να δούμε αν θα τηρήσει την υπόσχεση του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ