Θα παρακαλάει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ ο Σιδηρόπουλος

Θα παρακαλάει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ ο Σιδηρόπουλος

Τράμπα κάνανε στους διαιτητές. Τον Σιδηρόπουλο, που έπαιξε την ΑΕΚ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, τον στέλνουνε στη Τρίπολη να σφυρίξει τον ΠΑΟΚ με τον Αστέρα. Τον Αρετόπουλο που είχανε ορίσει στο ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός, τον στέλνουνε στο ΟΑΚΑ, στο ΑΕΚ-Πανιώνιος. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι διαιτητές. Και οι δύο θα πάνε με το δυνατό γιά […]

Τράμπα κάνανε στους διαιτητές. Τον Σιδηρόπουλο, που έπαιξε την ΑΕΚ στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, τον στέλνουνε στη Τρίπολη να σφυρίξει τον ΠΑΟΚ με τον Αστέρα. Τον Αρετόπουλο που είχανε ορίσει στο ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός, τον στέλνουνε στο ΟΑΚΑ, στο ΑΕΚ-Πανιώνιος.

Λες και δεν υπάρχουν άλλοι διαιτητές. Και οι δύο θα πάνε με το δυνατό γιά να μην έχουν μπλεξίματα. Ο Βάτσιος που είναι καλό παιδί, τέταρτος στο Καραϊσκάκης στο Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός

Πλατανιάς-Λαμία: Ο Πανουργιάς, τα λέει καλά με τον Γιαννάκη. Η Λαμία όμως, στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ δυσαρέστησε τον Χαλίφη του Νότου, που δίνει λογαριασμό ο Κουτσιαύτης.

Κέρκυρα – ΠΑΣ Γιάννινα: Και για τον Παπαπέτρου, το πρώτο λόγο τον έχει ο χαλίφης του Νότου.

Ατρόμητος-Ξάνθη: Λίγος ο Τζοβάρας που σφύριζει.

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ: Όλη η πιάτσα, περιμένει να δει, πως θα ξηγηθεί ο Σιδηρόπουλος. Πιο κοντά είναι στην ΑΕΚ, αλλά είναι υποχρεωμένος να κρατήσει τις ισορροπίες. Θα παρακαλάει, να μην του τύχει η στραβή φάση και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Όταν μάλιστα η οικογένειά του είναι στο Ωραιόκαστρο. Από τους καλούς βοηθούς ο Κωσταράς, μέτριος ο Μεϊντάνας.

Λεβαδειακός- Λάρισα: Γαμπρός του Σταθόπουλου ο Μπλάνας, που προέρχεται από τιμωρία και θα είναι προσεκτικός.

ΑΕΚ-Πανιώνιος: Θέλει δεν θέλει ο Αρετόπουλος, είναι υποχρεωμένος να προσέξει την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός: Τον Ευαγγέλου, (που είχε σφυρίξει στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός 3-4) τον χρεώνουν στον Ολυμπιακό. Και για ευνόητους λόγους, τον βάλανε στο πλέον ανώδυνο ντέρμπι.

Απόλλωνας-Παναιτωλικός: Ο Μονεμβασιώτης, προσκύνησε τον χαλίφη του Νότου. Αν έγινε δεκτή η συγνώμη, θα φανεί στα σφυρίγματα του Μάνταλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ