Όπου φυσάει ο άνεμος

Ο Αρετόπουλος κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει στη Super League. Όμως παίζει πλέον σε διπλό ταμπλό.

Η πρώτη φορά που ο διαιτητής από τα Τρίκαλα έγινε γνωστός στην μάζα ήταν στις 25 Νοεμβρίου του 2012. Τον έστειλαν να σφυρίξει τον αγώνα Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 2-1 και από τότε οι πράσινοι δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν. Ορίστηκε ξανά στις 4 Φεβρουαρίου του 2013!

Γενικώς είναι από τους διαιτητές εκάστοτε κατάστασης. Με την προηγούμενη έγινε διεθνής. Όμως μόλις ξεκίνησε η …εξυγίανση προσπάθησαν να τον φάνε μαζί με κάποιους άλλους. Να τον αντικαταστήσουν στην λίστα που έστειλε η ΕΠΟ στην ΦΙΦΑ. Αυτό έγινε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2016. Στον πρώτο γύρο του περσινού πρωταθλήματος.

Ο ψηλός επιβίωσε αλλά ταρακουνήθηκε. Έβγαλε τη σεζόν. Το καλοκαίρι όμως ο εφιάλτης επέστρεψε. Η δεύτερη επιχείριση καρατόμησης του ήταν πιο σοβαρή. Ήθελαν να τον βγάλουν από τον πίνακα. Δεν τα κατάφεραν την τελευταία στιγμή. Υπήρξε παρέμβαση από την αεροπορία που δουλεύει. Από γαλονά που τα σέρνει και είναι φίλος του αίλουρου.

Έπεσε από δίπλα και ο Γιαννάκης και έγινε η «μεταγραφή». Έτσι ορίστηκε στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που νίκησαν οι γηπεδούχοι. Έτσι δεν έδωσε το πέναλτι στον Ολυμπιακό στο εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο. Έγινε πλέον διαιτητής ειδικών αποστολών.

Και φτάσαμε στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Θα πήγαιναν ο Τεβεκέλης και ο Πουρλιοτόπουλος στα Γρεβενά αν ήταν «δικός» τους; Όχι. Γνώριζαν όλη την ιστορία και φοβήθηκαν τα χειρότερα. Και πήγε το παϊδάκι σύννεφο.

Το ρολό της ταμειακής μηχανής έκατσε …κουτί στον Αρετόπουλο. Δεν είδε, δεν άκουσε και δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο του αγώνα, στηρίζοντας στην δύσκολη στιγμή τον ΠΑΟΚ. Κέρδισε χρόνο και δεν χρειάστηκε να αποκαλυφθεί στην Τούμπα. Βρήκε την ευκαιρία να πατήσει και στη δεύτερη βάρκα. Δεν ξέρω για πόσο βέβαια θα συνεχίσει να το κάνει αυτό. Αν είναι εφικτό.

Πάντως είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να είναι και του χρόνου στον πίνακα. Για να κρατήσει το σήμα. Ωστόσο ήδη κάποιοι προετοιμάζονται για να πάρουν την θέση του. Υπάρχουν άλλοι νεότεροι και το ίδιο αποφασισμένοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ