Απίστευτο: Ο ΠΑΟΚ απειλεί την Αθλητική Δικαιοσύνη!

Απίστευτο: Ο ΠΑΟΚ απειλεί την Αθλητική Δικαιοσύνη!

Πριν καν εκδικαστεί η υπόθεση, ο ΠΑΟΚ με επιθετική του ανακοίνωση προσπαθεί να... χειραγωγήσει τους δικαστές.

Ακριβώς ό,τι έγινε στην Τούμπα. Ο τρόπος του ΠΑΟΚ της εποχής Ιβάν Σαββίδη. Η προσέγγιση ενός οργανισμού, που για κάποιους λόγους νιώθει ότι βρίσκεται σε μια δική του διάσταση. Πάνω από νόμους, πάνω από κανόνες, πάνω από την ίδια την λογική. Η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο Δικέφαλος του Βορρά αποτελεί μνημείο ασέβειας απέναντι στην αθλητική δικαιοσύνη, καθώς δεν επιχειρεί απλά να την προκαταβάλει, αλλά επί της ουσίας φιλοδοξεί να την χειραγωγήσει.

Εκτός αν εσείς καταλαβαίνετε κάτι άλλο από την «είναι σκάνδαλο οτιδήποτε άλλο πέραν της κατακύρωσης του αγώνα υπέρ μας ή στη χειρότερη περίπτωση διεξαγωγή του αγώνα» διατύπωση. Ο κατηγορούμενος θα πει στον δικαστή του πριν καν την ίδια την ακροαματική διαδικασία, τι είναι σκάνδαλο και τι όχι; Ο κατηγορούμενος θα υποδείξει στον δικαστή του, ποια θα είναι η ποινή του πριν καν εκείνος εξετάσει τα δεδομένα; Έχει χαθεί η μπάλα, και ο ΠΑΟΚ προφανώς επειδή όπως φαίνεται δεν έχει καταφέρει να σχηματίσει μια σοβαρή γραμμή υπεράσπισης στριμωγμένος από τα γεγονότα, αποφάσισε να περάσει σε άλλο επίπεδο. Σε ανακοινώσεις που δίνουν την αίσθηση «απειλής» και που δεδομένα δυναμιτίζουν ακόμη περισσότερο την ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα γύρω από το ποδόσφαιρο.

Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ της νέας εποχής, δυστυχώς. Η ομάδα που ανακοινώνει δημόσια ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ «είναι δικός μας». Η ομάδα που μέσω του ιδιοκτήτη της έδινε συγχαρητήρια στους διοργανωτές του περσινού τελικού κυπέλλου, εκείνον που είχε για pre-game μαχαιροβγάλτες να σφάζονται με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη. Η ομάδα που πριν από μερικούς μήνες απειλούσε με μηνύσεις όποιον τολμούσε να αμφισβητήσει τον τραυματισμό του προπονητή της Βλάνταν Ίβιτς στη Λεωφόρο από το κουτάκι της μπύρας, αλλά που τώρα δημόσια προσπαθεί να διασύρει τον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία ο οποίος έπεσε τραυματισμένος από χέρι οπαδού του ΠΑΟΚ όπως είδε ολόκληρη η Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής.

Εδώ πλέον δεν είναι πλάκα. Εδώ θα πρέπει να αναλάβουν οι Αρχές την υπόθεση αυτή. Εκτός αν κάποιοι δεν έχουν άδικο. Αν έχει γίνει η χώρα μας… φέουδο του Ροστόφ και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ