Προκαλούν με τους επιπρόσθετους

Προκαλούν με τους επιπρόσθετους

Οι επιπρόσθετοι είναι τα έξτρα μάτια του διαιτητή στις περιοχές. Θεωρητικά τον βοηθούν σε δύο πράγματα. Μπορούν να δουν καλύτερα αν η μπάλα πέρασε ή όχι την γραμμή του τέρματος. Επίσης αν όντως έχει γίνει πέναλτι ή προσπαθεί να το πάρει ο επιτιθέμενος. Τα τελευταία χρόνια οι επιπρόσθετοι κάτι παθαίνουν στις κρίσιμες φάσεις. Δεν βλέπουν, […]

Οι επιπρόσθετοι είναι τα έξτρα μάτια του διαιτητή στις περιοχές. Θεωρητικά τον βοηθούν σε δύο πράγματα. Μπορούν να δουν καλύτερα αν η μπάλα πέρασε ή όχι την γραμμή του τέρματος. Επίσης αν όντως έχει γίνει πέναλτι ή προσπαθεί να το πάρει ο επιτιθέμενος.

Τα τελευταία χρόνια οι επιπρόσθετοι κάτι παθαίνουν στις κρίσιμες φάσεις. Δεν βλέπουν, όπως έγινε πέρσι με τον Κύζα και το χέρι του Πατίτο στον ημιτελικό του κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Η ΚΕΔ λοιπόν ενίσχυσε τον Ζαχαριάδη στην Λάρισα με τον Μάνταλο και τον Θάνο. Με δύο αντι-Ολυμπιακούς ρέφερι που ανέβηκαν την ίδια χρονιά στη Super League. Ο Μάνταλος είναι κουμπάρος του Παπασταμάτη! Ένα ματς της ΑΕΚ σφύριξε φέτος και την έπαιξε 100-0. Το εκτός έδρας με τον Πανιώνιο που κέρδισαν οι κιτρινόμαυροι. Πέρσι την διαιτήτευσε στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός και την αβάνταρε 200-0. Επέτρεψε μόνο στους παράγοντες της να μπουν στα αποδυτήρια και έριξε πόρτα στους αντίστοιχους του Ολυμπιακού!

Ο Θάνος είναι αυτός που ανακάλυψε το πέναλτι στον Βαρέλα στο Αγρίνιο. Δεν τιμωρήθηκε. Μετά ορίστηκε στο παιχνίδι Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός. Απέβαλε παίκτη των φιλοξενούμενων και μετά του είπε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο!!! Το ματς έγινε στις 11 Φεβρουαρίου. Μετά και από αυτό έγινε …κατάλληλος για να συμμετάσχει σε ημιτελικό του κυπέλλου. Αυτή την φορά θα τον τσεκάρει ο αίλουρος.

Την τελευταία φορά πάντως που έπαιξε η ΑΕΚ στην Λάρισα δεν τα κατάφερε. Ακούγεται ότι κάποιος έστειλε κάτι παιδιά στο ημίχρονο για να πουν στον Σκουλά να είναι πιο προσεκτικός. Και μετά ήταν. Πολύ. Σε σημείο που ο Λιβάγια χτυπιόταν που δεν του έκανε το χατήρι να του δώσει πέναλτι. Που δεν ήταν αλλά με άλλον ρέφερι θα το έπαιρνε.

Με τα …Αρετοπούλεια ξεχάσαμε τον Μιχαλάκη. Τον Καρσιώτη της ΕΠΣ Κορίνθου. Τον βοηθό που ήταν διεθνής, του ξήλωσαν τα γαλόνια αλλά τον κράτησαν στη Super League για το καλό της ελληνικής διαιτησίας. Για να αφήνει να μπαίνουν γκολ από θέση οφσάιντ σαν αυτό που σημειώθηκε από την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Από την ένωση του Δούρου, του Γκρούτση και του Δασκαλόπουλου είναι και ο Νεοφυτιάδης. Που κράτησε 10 λεπτά καθυστερήσεις μήπως και η Λαμία κατάφερνε να νικήσει τον Παναιτωλικό. Που δεν διόρθωσε τον Τζήλο για τον χρόνο των καθυστερήσεων στον αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός. Που δεν έδωσε πέναλτι στους ερυθρόλευκους στο επόμενο ματς με τον Πανιώνιο. Έβαλαν τα γυαλιά και στην …Λαϊδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ