Ξεφτιλιστείτε ελεύθερα στο σάιτ της εξυγίανσης…

Ξεφτιλιστείτε ελεύθερα στο σάιτ της εξυγίανσης…

Δύσκολοι καιροί για το σάιτ της… αλήθειας που έδωσε ρεσιτάλ για τα όσα, θεατρικά βεβαίως-βεβαίως, έγιναν στην Τούμπα – Άλλο Ίβιτς (ΠΑΟΚ) άλλο Γκαρθία (Ολυμπιακός) και το «κερασάκι» στην τούρτα για το ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη και το ραντεβουδάκι για το κανάλι.

Ευτυχώς αναγνώστη μου και αναγνώστρια μου που υπήρχε και ο «φάρος» της ενημέρωσης! Ευτυχώς παναγία μου! Ευτυχώς που υπήρχε και το σάιτ της… αλήθειας για να μπορείς αναγνώστη να ξεχωρίσεις τους «στημένους» από τους αγνούς λάτρεις της δημοσιογραφίας. Αυτούς που κάνουν λειτούργημα, ένα πράγμα.

Και έτσι εν μέσω «στημένων» και κακόβουλων δημοσιευμάτων το σάιτ της… αλήθειας και της… εξυγίανσης ενημέρωσε ως όφειλε τον κόσμο για όσα έγιναν στην Τούμπα.

Τι έγινε; Μην ασχολείστε τίποτα! Ναι, τίποτα! Μην βλέπετε βίντεο, μην διαβάζετε τους «στημένους»!

Μιλάμε τώρα, εκκλησία ήταν η Τούμπα και εκεί που ο Γκαρθία περπατούσε προς τον πάγκο ο Κώστας ο Καραπαπάς με ένα διπλό φλικ στον αέρα κατάφερε να εισχωρήσει στις εξέδρες της Τούμπας και από εκεί με ευστοχία επιπέδου Κορακάκη να σημαδέψει τον Γκαρθία. Ο Γκαρθία φίλε αναγνώστη το ήξερε (στο κόλπο ντε) και έπεσε θεατρικά κάτω σφαδάζοντας, δήθεν τώρα πως πόνεσε!

Και το σάιτ της αλήθειας κατακεραυνώνει την «εγκληματική»!

«Τινάζει στον αέρα το ντέρμπι ο Ολυμπιακός για ένα ρολό… χαρτί! Απίστευτο και όμως ελληνικό! Το ντέρμπι της Τούμπας δεν άρχισε ποτέ στην ώρα του καθώς ο Ολυμπιακός αποχώρησε για τα αποδυτήρια με το «καλημέρα»» γράφει το σάιτ της αλήθειας με αρκετή ώρα καθυστέρηση για να πάρει το «οκ» από τον Μάκη (ούπς 404) για να γνωρίζει σίγουρα την αλήθεια ήθελα να γράψω!

Και το ρεσιτάλ των αποκαλύψεων συνεχίζεται! Ο Κυριάκος Χ2 που είδε «ψευδαισθήσεις του Ολυμπιακού» γίνεται… Τσίπρας και ότι και να λέει γίνεται πρώτο θέμα! Για να λάμψει η αλήθεια πάντα!

Ακολουθεί εκτενέστατο ρεπορτάζ για τον Γκαρθία που ξεμπροστιάζει το σάιτ της αλήθειας γιατί είχε το θράσος να μπει στην πορεία του χαρτιού! Ποιο ρολό τώρα, ένα κομμάτι κωλόχαρτο ήταν!

Συνάμα ο γνωστός ΠΑΟΚαρχης θυμάται πως «επιβραβεύεται ο Καραγκιόζης», ο ίδιος που υπερασπιζόταν τον Ίβιτς με το κουτάκι της μπύρας στη Λεωφόρο.

Ουπς, τι θυμήθηκα τώρα!!! Μεγάλες στιγμές αλήθειας από το σάιτ της Δάφνης.

«Αλητεία: Κουτάκι μπύρας από την εξέδρα χτύπησε στο κεφάλι τον Ίβιτς! Ένας ανεγκέφαλος που προφανώς θεωρεί τον εαυτό του οπαδό του Παναθηναϊκού πέταξε κουτάκι μπύρας από την εξέδρα του «Απόστολος Νικολαΐδης» και χτύπησε τον προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς στον κρόταφο! Απαράδεκτο περιστατικό στο 55ο λεπτό του αποψινού ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν ένας ανεγκέφαλος από την εξέδρα πέταξε κουτάκι μπύρας το οποίο χτύπησε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, στο πρόσωπο και τον έριξε στο έδαφος».

Ναι αναγνώστη μου για το ίδιο σάιτ γράφω, μην μπερδεύεσαι.

Και δώστου ρεπορτάζ για τον τραυματισμό του, και δώστου αναφορές για το πώς θα πάει και σε πιο νοσοκομείο θα μείνει, και δώστου ρηξικέλευτα blog να καταδικάζουν την βία και να υπερασπίζονται τον Ίβιτς που έφαγε το κουτάκι της μπύρας στο κεφάλι!

Το σάιτ της αλήθειας όμως αναγνώστη μου γνωρίζει πολλά που εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις. Ήξερε πως ο Ίβιτς, προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έκανε θέατρο ενώ για τον Γκαρθία προπονητή του Ολυμπιακού ότι έκανε θέατρο.

Τι δεν καταλαβαίνεις; Πόσο αλήθεια αντέχεις;

Υ.Γ. Το «κερασάκι στην τούρτα» ξεκινά από εκεί που σταμάτησα παραπάνω. Και δώστου ρεπορτάζ από τον «αποκαλυπτικό, μαχητικό, αδέσμευτο δημοσιογράφο» για το πώς το ματς θα το πάρει ο ΠΑΟΚ στα χαρτιά και το τι προβλέπεται από τους κανονισμούς. Τώρα που το ματς στην Τούμπα δεν έγινε…. μούγγα! Ξέρει προφανώς πως όλα αυτά ήταν εκ του πονηρού από τον Ολυμπιακό έ; Άκουσε άλλωστε τον Κυριάκο Χ2 και κατάλαβε.

Η αλήθεια αναγνώστη μου είναι πως τον Κυριάκο Χ2 τον άκουσε και νωρίτερα, πριν το ντέρμπι μέσα στην εβδομάδα μαζί με τον πρώην πια «διευθυντή επικοινωνίας» του Αλαφούζου όταν τα συζητούσαν για το κανάλι.

Ε, τώρα να γράψει κάτι εναντίον του Ιβάν; Άσε που γράφει μόνο… αλήθειες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ