Σενάρια συνομωσίας…

Σενάρια συνομωσίας…

Η σχέση Ξάνθης- Καζναφέρη προβληματίζει αρκετό κόσμο.

Το παιχνίδι που συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα, πέρα από τις μάχες των επίδοξων πρωταθλητών είναι αυτό της Ξάνθης, η οποία φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ένα ματς σταθμό και για τις δυο ομάδες αφού οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά Ευρώπης ενώ η προσφυγική ομάδα παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία, αναζητώντας ένα τρίποντο εκτός προγράμματος.

Το πρόσωπο του αγώνα δεν είναι άλλο πέρα από τον Γιώργο Κασναφέρη. Ο εκτελεστικός διευθυντής του Απόλλωνα επιστρέφει στην Ξάνθη όπου θήτευε ως τιμ μάνατζερ από το 2014 έως το 2017 και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα και μπορεί να προσφέρει πολλά με τις γνώσεις του στον τομέα της προετοιμασίας του αγώνα.

Αλλωστε μην ξεχνάτε ότι και στον πρώτο γύρο ο Απόλλωνας έσπασε το ρόδι και πήρε την πρώτη του νίκη την όγδοη αγωνιστική απέναντι στην Ξάνθη και παρέμεινε ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής. Τυχαίο; Η απάντηση θα δοθεί την Κυριακή το απόγευμα. Αρκετοί πάντως υποστηρίζουν στην πιάτσα πως είναι ένα από τα παιχνίδια που μπορεί να γίνει η έκπληξη. Εμείς να θυμίσουμε, ότι οι φιλοξενούμενοι τρέχουν εκ νέου ένα σερί με δώδεκα ματς χωρίς νίκη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ