Ότι μπορέσει θα κάνει για να φέρει τον άσσο

Συστημένοι, πάνε σε Τούμπα και Περιστέρι, Αρετοπουλος και Σιδηρόπουλος. Ο Περέιρα όρισε διαιτητές της αρεσκείας των δύο χαλίφηδων για να μην έχει κανένας παράπονο.

Στη μέση έκοψε το καρπούζι ο Μέλο Περέιρα. Καθώς το πρωτάθλημα, είναι στη κόψη του ξυραφιού, στέλνει να σφυρίξουν σε Τούμπα και Περιστέρι, τους πλέον κατάλληλους. Αν ρώταγε τον Σαββίδη ποιόν διαιτητή ήθελε για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός τον Αρετόπουλο θα έλεγε. Αν ρώταγε τον Μελισσανίδη ποιόν ήθελε για το εκτός έδρας με τον Ατρόμητο, τον Σιδηρόπουλο θα έλεγε. Τους έβαλε κι έχει το κεφάλι του ήσυχο. Δεν είναι τυχαίο ότι στους ρεπόρτερς ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σχετικά με τους ορισμούς έχει επικρατήσει σιγή ασυρμάτου. Ουδείς εξέφρασε παράπονο ή ανησυχία.

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός. Από τους καινούριους διαιτητές και μετρίων δυνατοτήτων ο Κουμπαράκης.

Πανιώνιος- Αστέρας Τρίπολης. Λίγος ο Τζήλος που σφυρίζει.

Παναθηναϊκός-Λαμία. Τα ίδια ισχύουν και για τον Καραντώνη.

Ξάνθη- Απόλλωνας. Από τα αγαπημένα παιδιά του χαλίφη του Βορρά ο Σκουλάς, παίρνει συνέχεια παιχνίδια. Με πλέον πιθανό να καεί.

Παναιτωλικός-Κέρκυρα. Τσαμούρης. Αλίμονο, μη του τύχει δύσκολη φάση.

Λάρισα-Πλατανιάς. Από τους καλούς διαιτητές ο Σέζος.

ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός. Ότι μπορέσει θα κάνει ο Αρετόπουλος, για να φέρει τον άσσο. Ένας διαιτητής παντός καιρού. Σήμερα εδώ, αύριο εκεί, μεθαύριο παραπέρα, έχει καταφέρει να επιβιώσει με όλες τις καταστάσεις. Επιρροής του Τίγρη, ο βοηθός Κωσταράς και της προηγούμενης κατάστασης, ο άλλος βοηθός Αλεξέας. Κουμπάρος του κιτρινόμαυρου Παπασταμάτη, ο παρατηρητής Σπυρόπουλος.

Ατρόμητος- ΑΕΚ. Ο Σιδηρόπουλος ξέρει γιατί τον βάλανε. Έχει την εμπειρία να κουμαντάρει το παιχνίδι και να το γύρει στα κίτρινα, χωρίς να εκτεθεί. Από τους βοηθούς, δεν έχει να περιμένει πολλά ο χαλίφης του Νότου. Ο Πετρόπουλος του Προύτζου κι ο Καρσιώτης του Γκρούτση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ