Στοίχημα : Γραμμή για το Europa League

Στοίχημα : Γραμμή για το Europa League

Ύστερα από σχεδόν μια εβδομάδα είχαμε την πρώτη μας απώλεια στο στοίχημα. Η Σαχτάρ κινήθηκε σχεδόν όπως περιμέναμε. Ακόμα και όταν έμεινε πίσω στο σκορ από τη Ρόμα, δεν το έβαλε κάτω και επέβαλε κάποια στιγμή το ρυθμό της. Και στο διάστημα αυτό έκανε και την καλοπληρωμένη ανατροπή. Τον χαρήκαμε αυτό τον άσο, όχι όμως […]

Ύστερα από σχεδόν μια εβδομάδα είχαμε την πρώτη μας απώλεια στο στοίχημα. Η Σαχτάρ κινήθηκε σχεδόν όπως περιμέναμε. Ακόμα και όταν έμεινε πίσω στο σκορ από τη Ρόμα, δεν το έβαλε κάτω και επέβαλε κάποια στιγμή το ρυθμό της. Και στο διάστημα αυτό έκανε και την καλοπληρωμένη ανατροπή.

Τον χαρήκαμε αυτό τον άσο, όχι όμως και το 0-0 στο Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Ισπανοί έχασαν ευκαιρίες που δεν χάνονται, με τον Ντε Χέα να γλιτώνει τον Μουρίνιο, ο οποίος σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς παρέταξε την ομάδα του με σκοπό να μην παραβιαστεί η εστία της. Ακόμα και ο Λουκάκου που είχαμε χαλαρά ποντάρει για να βρει δίχτυα, τα κατάφερε μόνο που κατέβασε τη μπάλα με το χέρι και το γκολ του φυσικά ακυρώθηκε.

Σήμερα σειρά παίρνει το Europa League και λήγει το πλούσιο ευρωτριήμερο. Διαλέξαμε τρία ματς, στα οποία διεκδικούμε και μεγάλες αποδόσεις. Συγχρόνως έχουμε και εναλλακτικές με γκολ.

Βλέπουμε τη Λιόν να προσφέρεται στο 3,40 και την ισοπαλία της στο 3,35. Δοκιμάζεται στο Μαδριγάλ έναντι της Βιγιαρεάλ, την οποία όμως είχε κερδίσει 3-1 στη Γαλλία. Αν οι επιθετικά ταχύτατοι παραγωγικότατοι «λιονέ» προηγηθούν, τότε ποιο το νόημα να πασχίσουν για να ανατροπή; Χ2 λοιπόν και πιθανότητες over, μικρού (2,5) ή μεγάλου (3,5).

Φαβορί και η Αταλάντα (δεν αγωνίζεται στο Μπέργκαμο αλλά στη Ρέτζιο Εμίλια) απέναντι στη Ντόρτμουντ. Ποιο είναι μεγαλύτερο μέγεθος; Η Ντόρτμουντ ή οι «μπεργκαμάσκι»; Ποιοι είναι πιο έμπειροι στην Ευρώπη; Οι Ιταλοί ή η Γερμανοί; Ποιοι είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν πιο πολύ; Οι γηπεδούχοι αφού είχαν χάσει στη Γερμανία με 3-2. Το Χ στο 3,30 και το διπλό στο 2,70. Αυτά παίρνουμε. Και δείχνουμε εναλλακτικό ενδιαφέρον για το over 2,5 ή 3,5.

Και ακόμα μια απόπειρα; Από πότε μια ομάδα της Αυστρίας είναι φαβορί απέναντι σε μια από τις πλέον επιθετικές της Ισπανίας; Σαλτσμπουργκ – Σοσιεδάδ και δοκιμάζουμε στα τριάρια του Χ και του διπλού. Με εναλλακτική πάλι το Over, όποιο εμπνέεται ο καθένας.

Όσο για την προσπάθεια της ΑΕΚ στο Κίεβο, οι αποδόσεις ορίζουν τον άσο κατά μέσο όρο στο 1,80 (σταθερά και πιέζεται ελαφρώς), το Χ στο 3,30 με ανοδικές τάσεις και το διπλό μεταξύ 4,20 και 5,00, επίσης με ανοδικές τάσεις. Δεν έχουμε πρόταση γι’ αυτό και μένουμε στα προηγούμενα.

Τα λέμε αύριο με το νέο κουπόνι και πρόγευση του επόμενου τριημέρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ