Στοίχημα : Με κέρδη απολαύσαμε το βράδυ μας

Στοίχημα : Με κέρδη απολαύσαμε το βράδυ μας

Να κάνουμε μια μικρή αναδρομή; Την περασμένη Πέμπτη πιάσαμε όλα τα σημεία στο Europa League. Το Σάββατο ήμασταν σωστοί σε όλα τα ματς, την Κυριακή το ίδιο. Χθες δεν ξέφυγε τίποτα ούτε από το Champions League (Παρασκευή και Δευτέρα δεν ρισκάραμε πουθενά, γι’ αυτό λείπουν από τον απολογισμό). Άνετος συνδυαστικός άσος με over στο Μπάγερν […]

Να κάνουμε μια μικρή αναδρομή; Την περασμένη Πέμπτη πιάσαμε όλα τα σημεία στο Europa League. Το Σάββατο ήμασταν σωστοί σε όλα τα ματς, την Κυριακή το ίδιο. Χθες δεν ξέφυγε τίποτα ούτε από το Champions League (Παρασκευή και Δευτέρα δεν ρισκάραμε πουθενά, γι’ αυτό λείπουν από τον απολογισμό). Άνετος συνδυαστικός άσος με over στο Μπάγερν – Μπεσίκτας και η αδρεναλίνη χτύπησε …κόκκινο στο Στάμφορντ Μπριτζ, όπου πήραμε και το καλοπληρωμένο under 2,5 και βέβαια τα τριάρια της ισοπαλίας.

Να προσθέσουμε ότι όσοι ακολούθησαν και τις προτάσεις για πρόκριση της Μπάγερν και της Μπαρτσελόνα, είναι ήδη κερδισμένοι. Πλέον, είτε κάνουν υπομονή μέχρι να κλείσει το στοίχημα είτε κάνουν ένα ωραιότατο cash out και χρησιμοποιούν το κεφάλαιο σε άλλες …περιπέτειες.

Δεν αλλάζουμε λογική. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούμαστε. Χωρίς άγχος, χωρίς καμία πίεση. Απολαμβάνουμε ξανά το βράδυ μας και ό,τι αποτέλεσμα κι αν έρθει, θα είμαστε ικανοποιημένοι. Μπαλίτσα βλέπουμε πάνω απ’ όλα. Και τέτοιες μέρες χρησιμοποιούμε το στοίχημα για να ανεβάσουμε την ευχαρίστησή μας.

Ας δούμε τα ματσάκια. Πρώτα της Ουκρανίας. Η Σαχτάρ παίζει με τη Ρόμα. Στο ξεκίνημα των νοκ άουτ σχεδόν όλες οι ομάδες των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης είναι επηρεασμένες από τη δίμηνη χειμερινή διακοπή που ισχύει στα εγχώρια πρωταθλήματά τους. Δώστε βάση στο «σχεδόν». Η Σαχτάρ δεν είναι από αυτές. Είναι από τις ελάχιστες ομάδες που έχουν ξεπεράσει αυτή την αντικειμενική δυσκολία, γιατί πολύ απλά κάθε χρόνο συμμετέχουν στα νοκ άουτ και γιατί βασίζουν τις χρονιές τους σε διάκριση στις διεθνείς διοργανώσεις.

Έχουν ένα από τα πιο ομοιογενή σύνολα. Και δεν τους επηρεάζει ούτε το γεγονός ότι αγωνίζονται σχεδόν 1000 χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική τους έδρα. Λόγω της εμπόλεμης κατάστασης, εξορίζονται και πλέον έχουν συνηθίσει και σ’ αυτό. Αν είχαν πρόβλημα δεν θα είχαν κερδίσει ούτε τη Φέγενορντ ούτε τη Νάπολι ούτε τη Μάντσεστερ Σίτι στη φάση των ομίλων.

Όσο για τη Ρόμα, εκτός του ότι δεν τη θυμόμαστε να έχει προχωρήσει πρόσφατα στο Champions League, σίγουρα δεν εμπνέει φόβο σε κανέναν. Θα είναι ανταγωνιστική όπως πάντα, ενδέχεται να βρει και δίχτυα, όμως θεωρούμε πως δύσκολα θα αντέξει στην πίεση των Ουκρανών. Η Σαχτάρ δεν είναι ούτε Ουντινέζε ούτε Ελλάς Βερόνα ούτε Μπενεβέντο. Αυτές οι τρεις είναι οι πρόσφατες αντίπαλοι των «τζιαλορόσι» στο Καμπιονάτο. Και οι δύο τελευταίες 19η και 20ή, αντίστοιχα στο καμπιονάτο. Άσος, φυσικά με ρίσκο.

Από όσα γράψαμε, βγαίνει και πρόταση για πρόκριση της Σαχτάρ. Και δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη η απόδοσή της.

Με το Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα πολυλογίσουμε. Και οι δύο έχουν ισχυρές επιθετικές γραμμές και μεγάλη εμπειρία. Ξέρουν πώς θα διεκδικήσουν το γκολ, μάλλον και τον τρόπο που θα το βάλουν. Ας τα καταφέρουν και οι δύο.

Μέχρι εδώ ήταν οι βασικές προτάσεις. Σε όσους σας αρέσουν τα ειδικά στοιχήματα, ρίξτε μια ματιά στον Λουκάκου για anytime σκόρερ. Σε αυτόν βασίζονται οι «κόκκινοι διάβολοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ