Μαζί στα αποδυτήρια

Μαζί στα αποδυτήρια

Με περίπατο πέρασε ο ΠΑΟΚ από την Λαμία. Ο Ευαγγέλου γεύτηκε με ανακούφιση την λαγάνα του.

Σας το είπα πριν από τον αγώνα. Κανένα άγχος δεν είχε ο ΠΑΟΚ για το ματσάκι με την Λαμία. Ήταν… τρύπιο όπως λέμε στην πιάτσα. Ο διαιτητής δεν είναι μ@λ@κ@ς. Ούτε οι βοηθοί που ορίστηκαν. Είναι χρόνια στο κουρμπέτι. Το πρόβλημα ήταν μην τους κάτσει κάποια περίεργη φάση. Ποδόσφαιρο είναι. Δεν μπορείς να τα ρυθμίσεις όλα, όπως έλεγε και ο Όσιμ για την μπάλα. Όμως όλα κύλησαν με τον προβλεπόμενο τρόπο.

Το ρούβλι είναι ανώτερο του ευρώ την φετινή σεζόν. Από τις φιλίες και τις συμμαχίες. Μαζί μπήκαν στα αποδυτήρια των ρέφερι ο Μάκης και ο Πανουργιάς. Ο Γκαγκάτσης και ο Παπαϊωάννου. Στο τέλος, για να πουν ένα… γεια στον Ευαγγέλου και στα άλλα παιδιά. Πάει πέρασε και αυτό το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ.

Την αγωνία και το άγχος τα έχει πλέον ο τίγρης. Ανακοίνωση στο ημίχρονο με το σκορ στο 4-0; Ξεφτιλίστηκε. Αυτό δεν δείχνει φόβο αλλά τρόμο. Ο Μανόλο έδειξε ότι έχουν πάρει χαμπάρι στην ΑΕΚ την κατάληξη που θα έχουν τα πράγματα. «Μετράει η προσπάθεια ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο τέλος». Κάπως έτσι το είπε ο Ισπανός στην συνέντευξη Τύπου για να αρχίσει να προετοιμάζει τους οπαδούς. Καλά έκανε γιατί κάποιοι πετούν στα σύννεφα.

Ο Ακρίβος πάντως έκανε ότι μπορούσε το παλικάρι. Άφησε δύο φορές τον Βράνιες να βάλει γκολ ενώ ήταν οφσάιντ. Η ΕΠΣ Αθηνών πρέπει να τον βραβεύσει για την προσφορά του. Κατάφερε να διορθώσει την μ@λ@κί@ του Διαμαντόπουλου με δική του! Αλλά ο τίγρης ήθελε κάτι καλύτερο. Όχι στο Ολυμπιακό στάδιο. Στην Λαμία.

Ο Νεοφυτιάδης είχε τόσο άγχος να αδικήσει τον Ολυμπιακό που δεν πέτυχε σφύριγμα σε όλο το ματς. Πάλι δεν είδαν το πέναλτι υπέρ των ερυθρολεύκων στο Καραϊσκάκη. Τα κοράκια δεν κώλωναν σε γεμάτο γήπεδο, σε κεκλεισμένων των θυρών ματς θα δίσταζαν; Άλλωστε χρειαζόταν μία προθέρμανση πριν από το ντέρμπι στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ