Στοίχημα : Απολαμβάνουμε το βράδυ μας

Στοίχημα : Απολαμβάνουμε το βράδυ μας

Το Champions League επιστρέφει στην καθημερινότητά μας. Για να δούμε…

Το στοίχημα μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι συνήθως αγχωτικό στην προσπάθεια να αποφεύγεις εκπλήξεις, αστάθμητους παράγοντες και την κακή μέρα των εντός και εκτός εισαγωγικών φαβορί. Μεσούσης της εβδομάδας τα πράγματα είναι καλύτερα. Αλλιώς λειτουργεί η ψυχολογία του παίκτη στη φούρια του Σαββάτου, έχοντας να επιλέξει μέσα από τουλάχιστον 150 παιχνίδια και αλλιώς την Τρίτη που όλη η δράση συμπυκνώνεται σε ελάχιστες αναμετρήσεις, οι οποίες σχεδόν πάντα έχουν και μεγάλο φίλαθλο – τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Τρίτη σήμερα λοιπόν. Διώχνουμε κάθε άγχος και απολαμβάνουμε το βράδυ μας παρακολουθώντας Champions League. Ας μιλήσουμε για προκρίσεις πρώτα. Η Μπάγερν αναμετράται με τη Μπεσίκτας και ο …καμμένος έχει την εντύπωση ότι ακόμα και οι παίκτες μαζί με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών Τουρκίας γνωρίζουν ότι το ταξίδι τους στην Ευρώπη έχει διάρκεια για ακόμα λίγες εβδομάδες. Θα μου πείτε «μα η πρόκριση της Μπάγερν δεν πληρώνει σχεδόν τίποτα». Και θα ακολουθήσει η απάντηση «και τι να κάνουμε; Να ποντάρουμε στη Μπεσίκτας για να πούμε ότι πήγαμε κόντρα στο ρεύμα;». Οι «φορτωμένοι» παίκτες Μπάγερν θα ποντάρουν.

Τσέλσι – Μπαρτσελόνα. Εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Τουλάχιστον πριν ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις. Οι «μπλε» αρχίζουν και ξαναβρίσκουν ρυθμό. Και οι παίκτες του αν δείχνουν αγωνιστική άνοδο στην Premier League, θα …λυσσάξουν για να αποκλείσουν τη «Μπάρτσα» από το Champions League. Το ερώτημα είναι αν μπορούν. Οι Καταλανοί όπως βλέπουμε μέσα στο 2018, έχουν αρχίσει και εμφανίζουν σημάδια κούρασης. Σχεδόν κάθε εβδομάδα τους πιάνουμε στο under. Ακόμα δεν έχουν πιάσει τα στάνταρ του πρώτου γύρου, ωστόσο για την ώρα δεν τους έχει απειλήσει καμία ομάδα ουσιαστικά. Απλά τους δυσκολεύει. Πιστεύουμε ότι σε διπλό αγώνα θα βρουν τον τρόπο να προκριθούν.

Πάμε στα σημερινά παιχνίδια τώρα. Οι αποδόσεις που συνοδεύουν τον άσο της Μπάγερν και το Over 2,5 είναι σχεδόν απαγορευτικές για ποντάρισμα. Με συνδυαστικό ποντάρισμα όμως, μπορεί να γίνει δουλειά. Φαντάζομαι ένα σκορ της τάξης 3-0 ή 3-1 και λογικά αυτό φαντάζεται και η πλειοψηφία.

Στο Στάμφορντ Μπριτζ τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο. Προσπαθούμε να ψυχολογήσουμε τους προπονητές. Αμφότεροι θα ήταν πολύ ευτυχισμένοι αν στο ματς σημειωνόταν ένα γκολ και το σημείωνε η ομάδα τους. Ο Κόντε θα περνούσε στην αντεπίθεση με αποδέκτες αγγλικό Τύπο και διοίκηση της Τσέλσι αν κέρδιζε 1-0. Και ο Βαλβέρδε θα αισθανόταν επίσης θριαμβευτής και συγχρόνως ανακουφισμένος που θα σχεδίαζε στη συνέχεια την υπόθεση πρόκριση όπως ακριβώς ήθελε.

Η Τσέλσι έχει δυνατούς μέσους (εκτός του απόντα Μπακαγιόκο) για να πιέσουν και να μην επιτρέπουν στη Μπαρτσελόνα να βγάζει ένα σωρό επιθέσεις. Και οι μπλαουγκράνα έχουν τους κορυφαίους σταρ που δεν θα επιτρέπουν στους Λονδρέζους να ανοίγονται ιδιαίτερα. Under 2,5 και με τεράστιο ρίσκο Χ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ