Γιατί ο Ολυμπιακός κρατάει Τόμπσον-Ρόμπερτς, αλλά ετοιμάζεται ως και για δύο μεταγραφές

Γιατί ο Ολυμπιακός κρατάει Τόμπσον-Ρόμπερτς, αλλά ετοιμάζεται ως και για δύο μεταγραφές

Ο Agent Leaks ξέρει και από… μπάσκετ. Και κάνει πρεμιέρα με όσα συμβαίνουν αυτές τις ώρες στον Ολυμπιακό

Ναι, κύριοι. Όπου μπάλα και ατζέντηδες. Και όπου μάνατζερ ωραίες ιστορίες από εκείνες που σκαρώνονται με την ένδειξη «προσεχώς». Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στο μπάσκετ. Παράδειγμα τα όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό τα τελευταία 24ώρα μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου από την ΑΕΚ. Έσφιξαν τα γάλατα στο λιμάνι, και ετοιμάζονται για μεταγραφή μέσα στις επόμενες ημέρες. Μεταγραφή είπα; Γράψτε λάθος. Μπορεί να έχουμε και μεταγραφές! Να πάρουν όχι έναν αλλά δύο παίκτες ώστε να ενισχύσουν το προφίλ της ομάδας τώρα που έρχονται τα πραγματικά σπουδαία στην Ευρωλίγκα, και βέβαια με θέα στο πρωτάθλημα όπου πλέον δεν είναι μόνο ζητούμενο η κατάκτηση του, αλλά και το μίνιμουμ της παρουσίας στον τελικό. Θορύβησε πολλούς το ματς του Σαββάτου και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε αυτός ο τίτλος. Και η ΑΕΚ φέτος τον Ολυμπιακό δεν τον νίκησε για πρώτη φορά.

Πάμε λοιπόν στο… ζουμί. Σήμερα υπήρχε σύσκεψη στο λιμάνι. Και σε αυτή αποφασίστηκε ότι η ομάδα βγαίνει οριστικά στην αγορά. Ζήτησαν ήδη από ατζέντηδες τις προτάσεις τους ώστε να σχηματιστεί μια λίστα υποψηφίων. Και τα υπόλοιπα είναι θέμα του τεχνικού τιμ, το οποίο έχει το «οκ» όχι για έναν παίκτη αλλά ακόμη και για δύο ξαναλέμε. Πως όμως θα συμβεί αυτό όταν ήδη αποφασίστηκε ότι θα μείνουν κανονικά ως το τέλος και ο Ρόμπερτς και ο Τόμπσον; Εδώ το θέμα είναι πρακτικό. Και οι δύο ζητούν το 100% των συμβολαίων τους ως το τέλος της σεζόν. Αλλιώς δεν τα λύνουν. Είτε λοιπόν ο Ολυμπιακός θα τους πληρώσει για να κάνουν διακοπές από τον Φλεβάρη, είτε θα τους κρατήσει και «μίνιμουμ» θα χρησιμοποιήσει και τους δύο στην Ευρωλίγκα όπου δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε ότι αφορά στις θέσεις των ξένων.

Τι ψάχνουν οι Πειραιώτες στο παζάρι; Περιφερειακούς με αθλητικά προσόντα πρωτίστως καθώς το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι ο Ρόμπερτς με τον Τόμπσον δεν καλύπτουν τις ανάγκες ως εδώ αλλά και ότι για παράδειγμα ο Βαγγέλης Μάντζαρης κάνει τόσο κακή σεζόν που η ομάδα έχει μείνει χωρίς «κοντούς» με ενέργεια στο πίσω μέρος του γηπέδου. Λογικά λοιπόν ο Ολυμπιακός ψάχνει και για «1-2» αλλά και για «2-3». Οι ατζέντηδες που ήδη μίλησαν κατάλαβαν ότι μεγαλύτερη ανάγκη για τους Ερυθρόλευκους είναι ο παίκτης που θα βρουν στο «2-3» αλλά αυτά καμία φορά είναι και… τυχερά.

Ο Σφαιρόπουλος είχε πριν μερικές εβδομάδες καταλήξει στην περίπτωση του Γιάκα Μπλάζιτς, αλλά τον Σλοβένο η Ανδόρα δεν τον δίνει, οπότε προφανώς δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του στη συζήτηση. Ο Μπλάζιτς είναι σχεδόν δίμετρος (1.96μ) γκαρντ-φόργουορντ δηλαδή εκεί ανάμεσα στο «2-3». Καλός αμυντικός, αλλά και σουτέρ τριών πόντων. Ένα «καρμπόν» του Σλοβένου θα ήταν ιδανική περίπτωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ