Στοίχημα : Ταμείο ξανά! Με πεντάδα αυτή τη φορά

Στοίχημα : Ταμείο ξανά! Με πεντάδα αυτή τη φορά

Δεν είναι συνηθισμένο. Σπανιότατο είναι. Σε ένα τρελό από πλευράς αποτελεσμάτων Σαββατοκύριακο, το στοιχηματικό κομμάτι από to10.gr παρουσιάζει επιλογές που αποφέρουν μόνο κέρδη. Το Σάββατο ασχοληθήκαμε με 6 ματς και προέκυψαν 8 σωστές προτάσεις. Και χθες ξαναπήγαμε ταμείο. Αυτή τη φορά με εύστοχη πεντάδα. Το νέο μας απόλυτο αποτελείται από τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης, […]

Δεν είναι συνηθισμένο. Σπανιότατο είναι. Σε ένα τρελό από πλευράς αποτελεσμάτων Σαββατοκύριακο, το στοιχηματικό κομμάτι από to10.gr παρουσιάζει επιλογές που αποφέρουν μόνο κέρδη.

Το Σάββατο ασχοληθήκαμε με 6 ματς και προέκυψαν 8 σωστές προτάσεις. Και χθες ξαναπήγαμε ταμείο. Αυτή τη φορά με εύστοχη πεντάδα. Το νέο μας απόλυτο αποτελείται από τον άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης, το διπλό της Γιουβέντους, την κόντρα της Νις με μεγάλων αποδόσεων Χ2 υπέρ της Ναντ, με το under στο Σέλτικ – Σεντ Τζόνστον και με τον σκόρερ Ντιέγκο Κόστα!

Καλοφάγωτα λοιπόν και αυτά τα ευρώ και καλά κούλουμα σε όλους

Χαμηλοί οι τζίροι

Συνήθως κάθε Δευτέρα σημειώνουμε το μέγεθος των ποσών που δαπανήθηκαν στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος στο ανταλλακτήριο της betfair. Αυτή τη φορά τα ευρώ ήταν κατά πολύ λιγότερα. Τα περισσότερα παιχνίδια κύλησαν σχεδόν αδιάφορα από την ευρεία μάζα των παικτών του στοιχήματος παγκοσμίως. Ήταν και οι Απόκριες που ειδικά στην Ελλάδα οδήγησαν πολύ κόσμο σε άλλες ασχολίες παρά από το να κάθονται μπροστά από έναν υπολογιστή και να παίζουν live.

Οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ κράτησαν ψηλά τη «σημαία» του στοιχηματικού ενδιαφέροντος. Στο Καραϊσκάκη είχαν πέσει περίπου 23.000 ευρώ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και σχεδόν οι 20.000 περίμεναν άσο. Το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» άργησαν να σκοράρουν προσέλκυσε ακόμα μεγαλύτερα κεφάλαια. Και το γεγονός ότι το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους, άρα η απόδοση του άσου απέφερε κάτι ακόμα και στο 90’, οδήγησε στο να πάρει αυτό το παιχνίδι 260.000 ευρώ.

Στις 220.000 σταμάτησε το κοντέρ στο Λαμία – ΠΑΟΚ. Όσοι πόνταραν στο διπλό, συνέχισαν να το κάνουν μέχρι λίγο μετά το γκολ του Πέλκα. Με τη διαμόρφωση του 2-0, η αγορά του 1-2-Χ ουσιαστικά έκλεισε.

Διαβάσαμε χθες την ανάρτηση του υιού Σαββίδη περί παρωδίας. Έτσι χαρακτήρισε τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ξάνθη Παρωδία ήταν σίγουρα και στοιχηματικά. Θα περίμενε κανείς να δει πολύ μεγάλα ποσά σε ένα ματς με εμφανές φαβορί. Όμως, συνέβη κάτι εν μέρει παράδοξο. Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς και το αρχικό 1,40 μετατράπηκε πολύ γρήγορα σε 1,01. Τι αποτέλεσμα είχε αυτό; Να μαζευτούν σε αυτή την αναμέτρηση συνολικά 38.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, ελάχιστα ματς πλησίασαν έστω τις 50.000 ευρώ. Τα «κατάφερε» το Λεβαδειακός – Παναιτωλικός, τα «κατάφερε» και η συνάντηση της Κέρκυρας με τον Απόλλωνα. Τα υπόλοιπα κυμάνθηκαν μεταξύ 25 και 30.000 ευρώ.

Και βέβαια τα ξεπέρασαν τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Άρης που ανήκουν στη Β’ Εθνική.

Καλά κούλουμα σε όλους και τα λέμε αύριο με Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ