Στοίχημα : Τρελό και απίστευτο ταμείο!

Στοίχημα : Τρελό και απίστευτο ταμείο!

«Κάηκε» ο καμμένος χθες βράδυ βλέποντας τα αποτελέσματα. Σε 6 ματς προέκυψαν 8 σωστές προτάσεις!

Οι ωραιότερες νύχτες του στοιχήματος είναι οι κερδοφόρες. Μια χαρά τα πηγαίναμε και στο προηγούμενο διάστημα, αλλά χθες έγινε κάτι που δεν συμβαίνει και κάθε μέρα. Είχαμε να κάνουμε με ένα πρόγραμμα με αποτελέσματα τελείως αποκρουστικά για το σύνολο των παικτών του στοιχήματος. Τα φαβορί έπεσαν θύματα εκπλήξεων και οι πιθανές βόμβες εξουδετερώθηκαν από άλλα θεωρητικά εύθραυστα φαβορί. Δεν υπάρχει λόγος να αναλύσουμε τις χθεσινές νάρκες.

Θα τονίσουμε μόνο ότι εμείς τα πιάσαμε όλα και βρήκαμε δρόμους μεγάλης επιτυχίας και μεγάλου κέρδους σε μια μέρα γεμάτη αναποδιές.

Γράψαμε ότι η Νο 1 κίνηση της ημέρας ήταν να σκοράρει ο Νεϊμάρ. Και φυσικά το έκανε.

Γράφαμε για κουρασμένη Μπαρτσελόνα, και πετύχαμε Under 3,5, αλλά και 2,5 (2,15) στο ματς με την Εϊμπάρ. Αντίθετα περιμέναμε γκολ στο Γκελζενκίρχεν και το 1,60 επετεύχθη. Θα γινόταν και Over 3,5 αν δεν ακυρωνόταν γκολ της Σάλκε.

Μιλήσαμε για την άνοδο της Σεντ Ετιέν και εκείνη έκανε διπλό στο γήπεδο της Ανζέ και μας πλήρωσε επί 2,80. Τονίζαμε και για τη δυσαναλογία στις αποδόσεις του αγώνα Όξφορντ – Πλίμουθ και η Πλίμουθ κέρδιζε δίνοντάς μας ευρώ επί 2,90.

Και για βιτρίνα έχουμε το ματς της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ. Εξηγήσαμε ότι δεν θα κέρδιζε τόσο εύκολα. Πιάσαμε το Χ στο ημίχρονο και το under 2,5 μαζί.

Καλοφάγωτα λοιπόν αυτά και συνεχίζουμε.

Τα ελληνικά

Δεν παρατηρείται ιδιαίτερη κινητικότητα στα σημερινά παιχνίδια. Και χθες οι τζίροι ήταν οι πιο χαμηλοί που είδαμε μέσα στο 2018 και θα μιλήσουμε για αυτό αύριο.

Απείραχτο το ματς του Πλατανιά με τον ΠΑΣ, τουλάχιστον μέχρι τη νύχτα του Σαββάτου. Σχεδόν απείραχτο και αυτό του Λεβαδειακού με τον Παναιτωλικό.

Μικρή και η κίνηση στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, ικανή όμως για να ρίξει τις τιμές της ισοπαλίας και του διπλού και να ανεβάσει τον άσο στο 1,15, όσον αφορά στον ΟΠΑΠ. Στις υπόλοιπες εταιρείες οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεπερνούν το 1,25. Λογικό. Έχει απουσίες ο Ολυμπιακός, έχουν όμως κενά και οι «κυανέρυθροι» και μάλλον ακόμα περισσότερα.

Στο μοναδικό παιχνίδι που εμφανίζεται ενδιαφέρον, σύμφωνα πάντα με τις αγορές, είναι της ΑΕΚ με την Ξάνθη. Τα κεφάλαια προδικάζουν δύσκολη νίκη της ΑΕΚ, στα όρια της γκέλας. Πέφτει στο εξωτερικό το Χ (κοντά 4,5) και το διπλό (λίγο κάτω από το δεκάρι) και ο άσος έχει ξεπεράσει το 1,40.

Δεν ποντάρουμε τίποτα. Απλά επισημαίνουμε ό,τι βλέπουμε.

Το στάνταρ

«Ευρωπαίες» τόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ταξίδια έκαναν και οι δύο και σημείωσαν θριάμβους. Καθάρισαν την πρόκριση στους «16» του Europa League. Μόνο που η πρώτη ενισχύεται με την επάνοδο του Ντιέγκο Κόστα και η δεύτερη παίζει χωρίς τον Αντούριθ, το «βαρύ της πυροβολικό». Μεταξύ άλλων μάλιστα.

Η αντίδραση

Πολλές ομάδες είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Λίγες όμως θα μπορέσουν να ξεπεράσουν κούραση και να αντιδράσουν σε περίπτωση που δεν ικανοποίησαν μεσοβδόμαδα. Αν ανάμεσά σε αυτές τις λίγες δεν βρίσκεται η Γιουβέντους, τότε …πάσο. Δίνει ντέρμπι με την Τορίνο και περιμένουμε να βρει τη δύναμη και την ψυχολογία να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η κόντρα

Η Νις την Πέμπτη προηγήθηκε 2-0 στο ημίωρο, αλλά στο δεύτερο μέρος έμεινε με δέκα παίκτες και έχασε 3-2 από τη Λοκομοτίβ, την οποία αντιμετωπίζει προσεχώς στη Μόσχα. Αντίπαλός της η αποτελεσματική Ναντ. Τα «καναρίνια» δίνονται σε τιμές αουτσάιντερ και είμαστε μαζί τους. Με Χ2 φυσικά. Τριάρια διεκδικούμε.

Κουρασμένα γκολ

Τα έδωσε όλα η Σέλτικ απέναντι στη Ζενίτ την Πέμπτη. Δεν έχει και το πλέον επαρκές ρόστερ για να μοιράζει τεσσάρες και εν μέσω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Under 3,5 στο ματς με τη Σεντ Τζόνστον.

Ο σκόρερ

Κάτι είπαμε παραπάνω για τον Ντιέγκο Κόστα. Επιμένουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ