Μία ιστορία για το ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 5-1

Μία ιστορία για το ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 5-1

Είναι ευρέως γνωστό ότι η περίοδος της …εξυγίανσης και της …εξομάλυνσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεκινήσει από πέρσι. Με την επιτροπή διαιτησίας του «ισπανικού μοντέλου» που την διαδέχθηκε η ΚΕΔ του Κουκουλάκη και του Τριτσώνη. Το ματς που έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών πραγματοποιήθηκε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πριν από τα play offs. […]

Είναι ευρέως γνωστό ότι η περίοδος της …εξυγίανσης και της …εξομάλυνσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεκινήσει από πέρσι. Με την επιτροπή διαιτησίας του «ισπανικού μοντέλου» που την διαδέχθηκε η ΚΕΔ του Κουκουλάκη και του Τριτσώνη. Το ματς που έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών πραγματοποιήθηκε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πριν από τα play offs.

Ορίστηκε σε αυτό ο Στέφανος Κουμπαράκης από τη Θράκη. Τότε ήταν διαιτητής της Football League. To σκορ έγινε 3-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Με ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Κίτσιου από τον εμβρόντητο Κόντο. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έπεσε πάνω στον αντίπαλο του και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα! Μιλάμε για παρωδία.

Στις 20 Νοεμβρίου ο Γραμμένος μίλησε για πρώτη φορά ως πρόεδρος της ΕΠΟ από το Μακεδονία Παλλάς του Ιβάν Σαββίδη. Την ίδια ημέρα έγιναν αναμορφώσεις στους πίνακες διαιτητών! Αναπάντεχα. Ο Κουμπαράκης ήταν ο μοναδικός διαιτητής που ανέβηκε στη Super League! Έγινε το θαύμα. Πριν προβιβαστεί, στις 25 Οκτωβρίου, είχε σφυρίξει τον αγώνα κυπέλλου Απόλλων Πόντου-ΠΑΟΚ! Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με γκολ του Μακ στο 90ο λεπτό!

Ο Κουμπαράκης έχει διαιτητεύσει από τότε τέσσερα παιχνίδια. Δώστε προσοχή στις ομάδες και στα αποτελέσματα: Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα 4-0, ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης 0-0, Πλατανιάς-Λεβαδειακός 1-0 και Λάρισα-Πανιώνιος 0-0. Όλοι ξέρουν ότι είναι …συνηθισμένο φαινόμενο φέτος να φέρνει ισοπαλία η ΑΕΚ και να κερδίζει ο Πλατανιάς. Να βάζει τέσσερα γκολ ο Αστέρας. Μοιάζει εξίσου …λογικό ο Κουμπαράκης να σφύριξε ξανά τον ΠΑΟΚ και την Κέρκυρα στα πέντε συνολικά ματς που έχει οριστεί την φετινή περίοδο.

Ας δούμε τι έγινε και με τους υπόλοιπους ρέφερι του περσινού αγώνα ΠΑΟΚ-Κέρκυρα. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Τριαντάφυλλος Τίκας από την Καρδίτσα. Μας τελείωσε. Κόπηκε στα αγωνιστικά τεστ το καλοκαίρι. Τα πέρασε στα μέσα Ιανουαρίου. Όμως η ΚΕΔ δεν τον βάζει στον πίνακα της Super League. Ούτε της Football League. Γιατί;

Δεύτερος βοηθός στην Τούμπα το βράδυ της 30ης Απριλίου του 2017 ήταν ο Στέφανος Παρασίου από την Ημαθία. Το καλοκαίρι υποβιβάστηκε στη Football League. Γιατί; Ξέρει η ΚΕΔ.

Ο Παρασίου έχει οριστεί φέτος σε δύο ματς κυπέλλου. Αρχικά στο Απόλλων Λάρισας-Λαμία (0-2). Τα γκολ μπήκαν στο 55 και στο 59 ενώ στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν εντελώς διαφορετικές στην επανάληψη. Στις 9 Ιανουαρίου ο Παρασίου αγωνίστηκε στον αγώνα ΠΑΟΚ-Τρίκαλα 2-1. Πάλι σε ματς της ομάδας του Ιβάν. Στο 92 ο Μιλοσάβλιεφ ισοφάρισε. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φωτιάδης από την Καστοριά ανακάλυψε πέναλτι με το οποίο οι γηπεδούχοι επικράτησαν! Και αυτό μάλλον τυχαία έγινε.

Πρώτος βοηθός στο ΠΑΟΚ-Κέρκυρα ήταν Αντώνης Δίπλαρης από την Καρδίτσα. Αυτός παρέμεινε στην Super League και όλως τυχαίως ορίστηκε την 17η αγωνιστική στο παιχνίδι Κέρκυρα-ΠΑΟΚ!!! Ευτυχώς δεν μπερδεύτηκε να πάει πάλι στην Τούμπα. Ρίξτε μια ματιά στους υπόλοιπους φετινούς ορισμούς του: Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-0. Ξεκίνησε με την ομάδα από το νησί των Φαιάκων με την οποία είχε σταματήσει πέρσι. Συνέχισε με το Ολυμπιακός-Ατρόμητος 0-1, που δεν δόθηκε το πέναλτι στον Σεμπά. Ακολούθησαν το Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα 4-3, το Λαμία-Λάρισα 0-2 και το Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 0-0. Όλος ο κόσμος αυτά τα αποτελέσματα περίμενε πριν γίνει η σέντρα στα συγκεκριμένα παχνίδια. Αναμφίβολα. Η ΚΕΔ τον στέλνει τη Δευτέρα στο Λάρισα-Παναθηναϊκός. Τον ορίζει πιο συχνά τελευταία. Της αρέσει πιο πολύ από άλλους.

Ο Κουμπαράκης ήταν τέταρτος την προηγούμενη αγωνιστική σε άλλο ένα παιχνίδι της Κέρκυρας. Στο εκτός έδρας με την Ξάνθη! Πάλι τυχαία.

Τι λένε για όλα αυτά ο Γραμμένος και ο Δέδες; Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ; Ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης; Ξέχασε να τα βάλει στον απολογισμό των 180 ημερών ο Περέιρα. Ποια είναι η γνώμη του Βασιλειάδη; Πού σαι ρε Λάκοβιτς να δεις τα παιδιά της «αλλαγής». Μάλλον πιο σωστά της νέας ΕΠΟΧΗΣ, όπως είπε και ο Βίτορ Μέλο.

Δεν πρέπει να κληθούν για εξηγήσεις οι εμπλεκόμενοι; Οι προαναφερθέντες; Κανείς δεν είχε ιδέα; Η …εξυγίανση συνεχίζεται και η κονόμα είναι επιπέδου UEFA Champions League. Κύριοι στην Νιόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ