Στοίχημα : Ο βασιλιάς απέθανε, ζήτω ο βασιλιάς

Στοίχημα : Ο βασιλιάς απέθανε, ζήτω ο βασιλιάς

Το χθεσινό μας κέρδος και η αλλαγή των πραγμάτων στο ποδόσφαιρο χρόνο με το χρόνο.

Το διπλό, το over και το να σκοράρει η Σίτι και στα δύο ημίχρονα πέρασε πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα. Τρεις επιλογές σε ένα ματς. Όσοι κατάφεραν να τις συνδυάσουν (εκτός ΟΠΑΠ) πολλαπλασίασαν επαρκώς τα κεφάλαια που δαπάνησαν.

Όσο για τη μάχη επί ιταλικού εδάφους, ο …καμμένος θα πανηγύριζε ακόμα κι αν δεν διαμορφωνόταν το 2-2. Τονίσαμε ότι για να κερδίσει η Γιουβέντους, θα πρέπει να πάρει την κατοχή της μπάλας από την Τότεναμ. Και αυτό δεν έγινε ποτέ. Οι «πονηριές» της «Κυρίας» ίσχυαν κάποτε. Όχι στη φετινή σεζόν. Είχε μπροστά της καλύτερη ομάδα και με ανώτερο ρυθμό λειτουργίας. Πιάσαμε το Χ2 και οι τιμές του ήταν πολύ μεγάλες. Όσοι ακολούθησαν, σίγουρα ικανοποιήθηκαν και με μετρητά.

Και να πούμε και αυτό, γιατί όπως σημειώνουμε τα κακώς κείμενα ή τις ατυχίες, έτσι πρέπει να λέμε και αυτά που μας χαροποιούν. Ελάχιστα μέσα ενημέρωσης, είτε πρόκειται για εφημερίδες είτε για ιστοσελίδες, εξειδικευμένες ή μη με το στοίχημα, βρήκαν το σθένος να κοντράρουν τη Γιουβέντους μέσα στο σπίτι της. Όπου κι αν κοίταζε ο καθένας, πρόταση για άσο έβλεπε. Εμείς πήγαμε κόντρα και βασιστήκαμε στα επιχειρήματα που όλοι είδατε να εφαρμόζονται στο τερέν.

Η σημερινή μας απόπειρα

Τίποτα δεν μένει ίδιο για πάντα. Φυσικά το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να εξαιρείται από αυτόν τον κανόνα της ζωής.

Όχι δεν τον έπιασαν τα …υπαρξιακά του τον …καμμένο. Το στοίχημα σκέφτεται πάλι. Είδατε χθες τι έγινε στο Τορίνο. Η Γιουβέντους είχε σκορ αποκλεισμού και στις καθυστερήσεις η μπάλα βρισκόταν στα πόδια των παικτών της Τότεναμ. Δεν μπορούσε όχι να πιέσει, αλλά να αλλάξει δύο πάσες.

Στο μεταξύ, γίνεται μεγάλη κουβέντα για το σημερινό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ακούγονται γύρω γύρω πάμπολλες απόψεις.

Το ερώτημα το δικό μου είναι ένα: Στο Champions League παίζουν ρόλο οι φανέλες; Και η επίσης δική μου απάντηση είναι ότι στη φάση των ομίλων κάποιοι μπορεί να προκαλούν δέος σε κάποιους άλλους, μόνο με το όνομά τους και τα χρώματά τους. Στα νοκ άουτ όμως, καταφέρνει και συμμετέχει όποιος έχει ξεπεράσει αυτό το δέος. Πέρασε ό,τι πέρασε στη φάση των ομίλων και στη συνέχεια διεκδικεί ό,τι καλύτερο μπορεί και χωρίς άγχος.

Αρκετά με τη λογική που θα χρησιμοποιηθεί απόψε. Πάμε στα ενδότερα. Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν. Αν κάποια στιγμή η ζωή με οδηγούσε στην έρημο Σαχάρα και χωρίς επαφή με το ποδόσφαιρο, τη στιγμή που θα γύριζα μετά από χρόνια, θα πάθαινα σοκ αν έβλεπα τη Ρεάλ να παίζει με την Παρί στο Μπερναμπέου και τον άσο να προσφέρεται στο 2,40.

Πολλοί έχουν επηρεαστεί από την τιμή αυτή. Οι ίδιοι που έγραφαν προ ημερών ότι η ομάδα του Ζιντάν δεν βλέπεται, ότι ο Ρονάλντο θέλει να φύγει και άλλες σχετικές ασυναρτησίες. Αυτοί οι ίδιοι θυμήθηκαν το μεγαλείο της «βασίλισσας», το ότι είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, το ότι έχει τη βαρύτερη φανέλα στον κόσμο, την πιο κατηφορική έδρα στην υφήλιο και άλλα σχετικά. Όλη αυτή η μεταμόρφωση στη θέα του 2,40.

Σύμφωνοι, ένα ματς μπορεί να το κάνει η Ρεάλ. Τεράστιος σύλλογος είναι. Όμως, πώς δικαιολογεί κάποιος έναν άσο μιας ομάδας άρρωστης απέναντι στην ανερχόμενη υπερδύναμη της Ευρώπης; Τι έχει να ζηλέψει το ρόστερ των Παριζιάνων από αυτό των Μαδριλένων; Η Παρί δεν είναι αυτή που μοιράζει τεσσάρες κάθε εβδομάδα και σε κάθε διοργάνωση; Αυτή δεν είναι που κάθε χρόνο αναμετράται στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείεται συνήθως από τη Μπαρτσελόνα, αφού προηγουμένως της έχει βγάλει το …λάδι; Δεν έμαθε ακόμα να αντιμετωπίζει τις πιο ιστορικές από αυτή ομάδες; Δεν περίμενε καν τον Νεϊμάρ για να αποδεικνύεται ανταγωνιστική.

Η βασική πρόταση είναι μία και είναι μακροχρόνια. Πρόκριση Παρί Σεν Ζερμέν στην επόμενη φάση.

Και όσοι δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν και θέλουν να παίξουν σήμερα, Χ2. Η Παρί μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Το Χ αγγίζει τριάρια και το διπλό φτάνει στο 2,80 στον ΟΠΑΠ.

Επιπλέον, το να σκοράρουν και οι δύο είναι πιθανό, το ίδιο και το over 2,5. Δεν γίνεται να πάμε κόντρα στο χαρακτήρα των αντιπάλων.

Υπάρχει κι άλλο ματς. Η Πόρτο που σταδιακά αναγεννιέται, υποδέχεται την ενεργητικότατη Λίβερπουλ. Το διπλό σημειώνει πτώση παντού, όμως ο …καμμένος διστάζει να το ποντάρει. Οι «Δράκοι» παραμένουν έμπειροι στο θεσμό. Θεωρούμε δύσκολο να αποκλειστούν με δύο ήττες. Το ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ θα ποντάρουμε.

Και κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον: Ο Μαρκάνο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Σαλάχ ή τον Ρομπέρτο Φιρμίνο; Διαλέξτε (anytime) σκόρερ και ποντάρετε. Στον Σαλάχ κλίνει ο …καμμένος.

Και καλή μας τύχη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ