Στοίχημα : Στα βαθιά του Champions League

Στοίχημα : Στα βαθιά του Champions League

Προτάσεις για τα σημερινά παιχνίδια έχει ο …καμμένος.

Στους περισσότερους έλειψε το Champions League. Αν όχι η φάση των ομίλων όπου οι περισσότεροι ισχυροί φαίνεται πως δίνουν αγώνες επίδειξης και όχι βαθμολογικού ενδιαφέροντος, τα νοκ άουτ αποτελούν πόλο έλξης όλων των ποδοσφαιρόφιλων.

Και όταν ένας αγώνας ή μια διοργάνωση συγκεντρώνει μεγάλο φίλαθλο ενδιαφέρον, αυτόματα «κολλάει» δίπλα του και το στοιχηματικό. Παρά το γεγονός ότι στα ματς του κορυφαίου διασυλλογικού θεσμού οι αποδόσεις θυμίζουν εν πολλοίς ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο τζίρος είναι πολύ μεγάλος. Απλά γιατί η τηλεοπτική μετάδοση, οι μπύρες και τα συναφή συνδέονται άρρηκτα με ποντάρισμα.

Τέρμα τα γενικά. Πάμε στα ειδικά και στους δύο σημερινούς αγώνες.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Σύμφωνοι, δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερα φοβερή προσπάθεια για να βρεθεί σημείο για αυτό το παιχνίδι. Η Σίτι συνεχίζει και «πετάει», «χτυπάει» κάθε διαθέσιμο τρόπαιο και σίγουρα θα επιθυμούν οι άνθρωποι της να κρίνουν την πρόκριση από νωρίς. Το καλό με την περίπτωσή της είναι ότι όσες απουσίες κι αν έχει, βρίσκονται παίκτες που αποκτούν επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Για τη Βασιλεία μπορεί να διαβάζετε ότι πέραν του (βασικότατου) ανασταλτικού Ζούφι, δεν έχει κενά. Τονίζουμε ότι μέσα στο Γενάρη αποχώρησε για τη Μπουντεσλίγκα ο καλύτερός της αμυντικός, ο Ακανζί.

Διπλό και πιθανό Over 2,5 για να μην πολυλογούμε. Όποιος θέλει να ρισκάρει περισσότερο, μπορεί να ποντάρει στο να σκοράρει η Σίτι και στα δύο ημίχρονα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Η ματσάρα της ημέρας. Η παλαιά τάξη πραγμάτων στο ποδόσφαιρο συγκρούεται με την (επίδοξη) νέα. Η Γιουβέντους δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ από τότε που μπήκε το 2018. Μόνο νίκες έχει πανηγυρίσει στους επίσημους αγώνες της για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ακόμα δεν έχει συναντήσει κάποιο αξιόλογο αντίπαλο. Καλιαρι, Κιέβο, Σασουόλο, Τζένοα, Αταλάντα (στο Κύπελλο) και η χειρότερη Φιορεντίνα των τελευταίων ετών ήταν μεταξύ άλλων οι αντίπαλοί της. Σε κανένα ματς δεν εντυπωσίασε με την εικόνα της πέραν του 7-0 της Σασουόλο.

Οι πετεινοί βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Αν θυμηθούμε το πρόσφατο πρόγραμμά τους. Κέρδισαν για πλάκα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0 αντί 4-0), κατέβαλαν εύκολα και την Άρσεναλ (1-0 αντί για τουλάχιστον 3-0). Πιέστηκαν στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο κυριάρχησαν. Μπορεί να ισοφάρισαν 2-2 στο 95’, αλλά θα μπορούσαν να είχαν φύγει και νικητές αν ο Κέιν είχε ευστοχήσει στο πρώτο πέναλτι που κέρδισε (ήταν 1-1 το σκορ τότε).

Η Γιουβέντους είναι δύσκολο να μην δέχεται γκολ ποτέ και σήμερα η εστία της θα απειληθεί από τον Κέιν, τον Έρικσεν (με τα στημένα), τον αναγεννημένο Ντέλε Άλι (με οποιοδήποτε τρόπο μέσα στην περιοχή και τον Σον που φεύγει «σφαίρα» στις αντεπιθέσεις. Επιπλέον, οι Ιταλοί για να πιέσουν θα πρέπει να πάρουν τη μπάλα από τους Λονδρέζους που μέσα στη σεζόν σπανίως χάνουν την κατοχή της μπάλας.

Από πλευράς τερμάτων, τα 2-3 γκολ είναι πιθανή επιλογή και από θέμα σημείου, τα τεσσάρια της Τότεναμ είναι ιδιαίτερα δελεαστικά, αρκεί να καλυφθούν με την ισοπαλία. 2-3 γκολ και Χ2 λοιπόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ