ΑΕΚ : Νέο… παράπτωμα ο Βράνιες

ΑΕΚ : Νέο… παράπτωμα ο Βράνιες

Ο Βόσνιος προσποιήθηκε τον τραυματίας κόντρα στον Αστέρα για να είναι ξεκούραστος την Πέμπτη που θα τον βλέπουν οι σκάουτερ των ευρωπαϊκών ομάδων.

Το τηλεφώνημα που δέχτηκε το Σάββατο το βράδυ ο Όγκνιεν Βράνιες, τον οδήγησε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα, το οποίο για ακόμα μια φορά θα περάσει στα ψιλά. Η ΑΕΚ τον έχει ανάγκη και ο Βόσνιος βρίσκει και τα κάνει.

Κατά γενική ομολογία στην ρεβάνς του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση από τότε που φόρεσε την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος. Ως γνωστόν τον Ιανουάριο βρέθηκε μια ανάσα από την Άντερλεχτ και για αυτό τα μυαλά του έχουν πάρει αέρα. Ο ίδιος διαδίδει ότι έχει πάρει την διαβεβαίωση των ανθρώπων της ΑΕΚ ότι θα πωληθεί το καλοκαίρι και για αυτό τον λόγο φροντίζει για το μέλλον του.

Ο Βράνιες ενημερώθηκε ότι την Πέμπτη κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου θα έρθουν να τον τσεκάρουν σκάουτερ από τουλάχιστον πέντε ομάδες που μπορούν να πληρώσουν δυόμισι εκατομμύρια για να αποκτήσουν και για αυτό θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Ο ίδιος θεώρησε ότι αυτό θα γίνει αν είναι ξεκούραστος και για αυτό την Κυριακή ενημέρωσε τον Χιμένεθ ότι δεν αισθάνεται 100% έτοιμος να αγωνιστεί και πήρε ρεπό… Φυσικά και αυτή την εβδομάδα θα ακολουθήσει χαλαρό πρόγραμμα για να είναι ξεκούραστος και πανέτοιμος την Πέμπτη για την… μεταγραφή. Και μην μπερδευτείτε αν κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών φιλάει τον δικέφαλο ή κρατάει καπνογόνο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ