Στοίχημα : H μπάνκα της αγωνιστικής

Στοίχημα : H μπάνκα της αγωνιστικής

Ο πολύς καλός στα δύσκολα απολογισμός και ο τζίρος του διημέρου.

Ο …καμμένος είχε κάνει λόγο για δύσκολο πρόγραμμα χθες και προσπαθούσε να κάνει ζιγκ ζαγκ για να αποφύγει τις νάρκες. Τρελό ναρκοπέδιο ήταν το κουπόνι, παρ’ όλα αυτά βρέθηκαν δρόμοι για την επιτυχία.

«Βιτρίνα» ο σκόρερ Σαλάχ και ο σκόρερ Τζέκο. Και οι δύο βρήκαν δίχτυα στα ματς της Λίβερπουλ και της Ρόμα. Το να βρίσκεις δύο ποδοσφαιριστές να βάλουν γκολ δεν είναι ό,τι πιο απλό.

Επίσης πέρασε η τεράστια απόδοση της Φενερμπαχτσέ (3.90) μέσα στο σπίτι της πρωτοπόρου Μπασακσεχίρ.

Εκφράσαμε αναλυτικά ότι κοντράρεται ο Ολυμπιακός και αφήσαμε να εννοηθεί ότι η ΑΕΚ θα κέρδιζε δύσκολα. Και τα αποφύγαμε και τα δύο.

Επισημάναμε τα δεδομένα για τη νίκη του Παναιτωλικού, καθώς και για του Απόλλωνα. Η πρώτη ήρθε, η δεύτερη όχι.

Επίσης, μιλήσαμε για την κούραση των «αστέρων» της Μπαρτσελόνα, όμως ποιος να φανταστεί ότι το ενεργητικό των μπλαουγκράνα θα έμενε στο μηδέν. Επίσης, ποιος φανταζόταν ότι στο μηδέν θα έμενε και η Λιόν;

Οι τζίροι

Το παλέψαμε όσο δεν πάει και αντέξαμε. Να δούμε τώρα τους τζίρους. Τα επίφοβα παιχνίδια δεν επέτρεψαν στη μπάνκα να τιναχτεί στον αέρα. Χαμηλή ήταν η κίνηση στην πλειοψηφία των αγώνων στο ανταλλακτήριο της betfair.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αυτό ήταν το πλέον πολυνταρισμένο παιχνίδι της αγωνιστικής. Συνολικά δαπανήθηκαν 238.553 ευρώ. Στο διπλό αρχικά απηχούσε το 41% του κεφαλαίου. Με τις αλλαγές στο σκορ, απλά έγινε χαμός. Το under / over μέχρι να σημειωθεί το 2-1 είχαν πάρει γύω στις 60.000 ευρώ.

ΑΕΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Η ΑΕΚ δεν έβαζε γκολ με τίποτα, έτσι το live κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα συγκριτικά με άλλους αγώνες της στο ΟΑΚΑ. 88.744 ευρώ έγραψαν τα 1-2-Χ και τα περισσότερα τοποθετήθηκαν μετά το 1-0. Τα γκολ δεν ξεπέρασαν τις 28.00 ευρώ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Είχε γίνει ντόρος με την πρώτη του άσου και ο κόσμος ασχολήθηκε με αυτό το ματς. 105.005 ευρώ ρίχτηκαν στη φωτιά του. Το under κατέλαβε την πλειονότητα των 49.734 ευρώ.

ΞΑΝΘΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Έπαιζε νωρίς το Σάββατο και επίσης πονταρίστηκε. «Ζεστάθηκαν» αρκετοί με αυτό το παιχνίδι για τη συνέχεια της ημέρας. Είχε πτώση και ο άσος… Τελικά αφέθηκαν εκεί 105.366 ευρώ. Τα περισσότερα χάθηκαν. Το under πήρε περίπου 14.500 ευρώ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΛΑΜΙΑ
Το τελικό 0-0 επέστρεψε πίσω πολλαπλασιασμένα κατά μισό κεφάλαιο τα 34.769 ευρώ των τερμάτων (σχεδόν όλα στο under). Τα σημεία μοιράστηκαν 80.848 ευρώ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Αποδείχθηκε ότι στοιχηματική φασαρία για αυτό το παιχνίδι (πτώση του Χ και του διπλού) έγινε κυρίως στην Ελλάδα. Στο ανταλλακτήριο δεν πήρε πάνω από 60.000 ευρώ. Το under της στιγμή που έγινε over είχε λάβει κοντά 38.000 ευρώ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
Ούτε με αυτό το παιχνίδι ασχολήθηκαν πολύ κι ας είχε τέλος βάσει όλων των προβλέψεων. 39.000 ευρώ έπεσαν πάνω του. Στα under / over έγινε «μάχη» πάντως και οι περισσότεροι δεν ικανοποιήθηκαν από το τρίτο γκολ του Παλαιτωλικού. Χάθηκε το μεγαλύτερο μέρος από τα 76.518 ευρώ που είχε αφεθεί σε αυτή την αγορά.

ΠΑΟΚ – ΛΑΡΙΣΑ
Παίζουν το βράδυ αυτοί. Ο άσος είναι ακλόνητος στο 1,05. Υποχώρησε πάντως το under 2,5 (2,15).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ