Τίτλοι ή τίτλοι τέλους;

Τίτλοι ή τίτλοι τέλους;

Η διεκδίκηση του πρωταθλήματος θα επιτρέψει στους δικέφαλους να συνεχίσουν την συμμαχία που έχουν στα μεταγραφικά τους… χτυπήματα ή θα τους ρίξει στα χαρακώματα;

Η σχέση του Ιβάν Σαββίδη με τον Δήμητρη Μελισσανίδη ή του «Τίγρη» με τον «Ιβάν τον Τρομερό» ξεκίνησε με αγκαλίτσες και φιλάκια. Ισχυρές προσωπικότητες και οι δυο δεν κατάφεραν να πορευτούν για μεγάλο διάστημα μαζί. Το 50-50 δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζει. Ο καθένας ήθελε να έχει την τελευταία λέξη.

Ο τρόπος που κρίθηκε ο περσινός τελικός του κυπέλλου στον Βόλο, τους ανάγκασε να πορευτούν από φέτος μόνοι τους. Παραμένει ο μεγάλος αλληλοσεβασμός μεταξύ τους. Απλά ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ δεν περίμενε ποτέ ότι δεν θα τηρηθεί το fair play στα μεταξύ τους ματς και αυτό ήταν που τον πόνεσε.

Ωστόσο μέχρι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο που έληξε πριν μερικές μέρες, οι δυο ομάδες διατήρησαν τις αρχικές τους θέσεις, που είχαν τεθεί επί τάπητος όταν είχαν αποφασίσει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να γκρεμίσουν το μονοπώλιο του Ολυμπιακού. Ποιες ήταν αυτές; Επί των μεταγραφικών θεμάτων, ποτέ η μία ομάδα δεν θα χτυπήσει ποδοσφαιριστή που έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την άλλη και δεύτερον ποτέ η μία ομάδα δεν θα πάρει ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος από την άλλη.

Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτό που σας λέμε και πέρσι μετά τον τελικό του κυπέλλου είχε γίνει συνάντηση των δυο πλευρών και είχε συζητηθεί αυτό το θέμα. Οι εκπρόσωποι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ είχα δώσει τα χέρια και είχαν υποσχεθεί ότι αυτή τους η συμφωνία θα συνεχίσει να υφίσταται. Είναι χαρακτηριστικό ότι τόσο ο Κολοβέτσιος όσο και ο Ντίντακ είχαν προταθεί στους Θεσσαλονικείς που αναζητούσαν ποδοσφαιριστές σε αυτή την θέση αλλά απορριφθήκαν δίχως δεύτερη σκέψη.

Φέτος όμως μετά τα τελευταία αποτελέσματα οι δυο δικέφαλοι προβάλλουν αυτή την στιγμή τα φαβορί για την κατάκτηση και των δυο τίτλων. Οι φιλοδοξίες τους ενδέχεται να αλλάξουν αυτή την συμφωνία τους ή ό,τι και να συμβεί οι Μελισσανίδης και Σαββίδης θα συνεχίσουν τουλάχιστον σε αυτό το θέμα την άλλοτε «συμμαχία» τους;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ