Καλφάκης εναντίον Καλφόγλου και στη μέση ο… Κούλα   

Καλφάκης εναντίον Καλφόγλου και στη μέση ο… Κούλα  

Τι all star game και eurovision. Εδώ είναι που αποκτά άλλο νόημα το «ψηφίστε και... κερδίστε». Υποψηφιότητες με όνομα βαρύ σαν ιστορία.

Σαρώνει ο Ιβάν Σαββίδης. Μια αληθινή επίδειξη δύναμης που κάνει τους φίλους του ΠΑΟΚ να ονειρεύονται. «Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό» τραγουδούσαν στους Ζωσιμάδες οι 2.500 που έφτασαν με κάθε τρόπο και μπήκαν με κάθε τρόπο στις κερκίδες.

Το κύπελλο βεβαίως ο ΠΑΟΚ το πήρε ήδη στον περίφημο τελικό με τους μαχαιροβγάλτες στον Βόλο. Δεν θυμάται κανείς όμως το περσινό. Για το νταμπλ τραγουδούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Τον τελικό του Βόλου τον θυμηθήκαμε εμείς, σήμερα από σπόντα. Διότι καμιά φορά η τύχη παίζει περίεργα παιχνίδια. Μανώλης Καλφάκης λέγεται ο επόπτης που αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο ματς με τον ΠΑΣ, αφήνοντας τον Πέλκα να σκοράρει από θέση (ένα μέτρο) οφσάιντ. Γιώργος Καλφόγλου λέγεται ο άλλος ο επόπτης εκείνος που έκρινε τον τελικό του κυπέλλου στον Βόλο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Αλήθεια πως από τους δύο… έκανε το μεγαλύτερο λάθος;

https://www.youtube.com/watch?v=QnNFWJnOdGQ

 

https://www.youtube.com/watch?v=87bDJPgt9sA

Ψηφίστε λοιπόν: Ψηφίστε και… κερδίστε. Τι all star game, τι euroviosion και άλλα ξενέρωτα. Εδώ που καίει η μπάλα. Εδώ που αποκτά άλλο νόημα η… εκλογή.

Και μιας και η κουβέντα είναι για το φετινό «νταμπλ» υποψηφιότητα θα μπορούσε να βάλει και ο Κούλα Χασάν σε αυτή την μάχη για τον… επόπτη της χρονιάς. Ο Θρακιώτης που υπέγραψε φαρδιά-πλατιά την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου (2-0).

https://www.youtube.com/watch?v=24_HWRhxHOg

ΥΓ. Βαγγέλη Γραμμένε πρέπει να είσαι υπερήφανος. Η εξυγίανση προχωρά. Οι Κυριακές μας επέστρεψαν. Γράφεις ιστορία

ΥΓ2. Όχι Κύζα το αξίζεις και εσύ. Θα έπρεπε να είσαι ανάμεσα στις υποψηφιότητες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την δική σου συμβολή σε εκείνο το 4-0 επί του Παναθηναϊκού στον περσινό δεύτερο ημιτελικό. Είσαι διαιτητής. Που να το ξέρεις ότι οι επόπτες θα απολαμβάνουν τέτοια μεγαλεία!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ