Η… μεταμόρφωση του βαθμού στον Ζαχαριάδη

Η… μεταμόρφωση του βαθμού στον Ζαχαριάδη

Άρωμα σκανδάλου το 7,4. Μια ακόμη απόδειξη ότι συμβαίνουν ανεξήγητα πράγματα με τις εκθέσεις των παρατηρητών που πάνε βόλτα και ξαναγυρνάνε.

Κάποιες εκθέσεις των παρατηρητών, όπως του Γιώργου Τάμπραντζη (Αιτ/νιας) στον Ζαχαριάδη (Μακεδονίας) για τη διαιτησία του στον αγώνα Αστέρας ΤρίποληςΟλυμπιακός 0-0, θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην τηλεοπτική σειρά των X Files. Αν και δεν είναι κακή ιδέα να μπουν και κάποιες ακόμη για άλλους διαιτητές, μπας και βγει άκρη με το φαινόμενο που λέγεται ελληνική διαιτησία, επί ημερών «εξυγίανσης».

Δεν διστάζουν, οι αρμόδιοι, όχι ο Τάμπραντζης, να καταργήσουν μέχρι και την κοινή λογική. Άλλωστε, ο Θεσσαλονικιός ρέφερι δεν είναι ο πρώτος που άλλα άκουσε από τον παρατηρητή του και άλλον βαθμό θα δει, σαν να πήγε δηλαδή σε άλλο γήπεδο, σαν να είχε άλλον παρατηρητή.

Παρότι ο Ζαχαριάδης είχε μια καλή διαιτησία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ εισέπραξε τα συγχαρητήρια και των δυο ομάδων, κάποιοι ντε και καλά να τον τιμωρήσουν! Ντε και καλά να φανεί ότι δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης για να δικαιολογηθεί το κραυγαλέο πέναλτι που έδωσε ο Θάνος (Γρεβενών) που καθόρισε και το αποτέλεσμα του αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντελώς συμπτωματικά, παράλληλα με την επικοινωνιακή κινητοποίηση, ο Τάμπραντζης παρατηρητής του Ζαχαριάδη εστίασε στη φάση του στιγμιαίου κρατήματος του Σισέ στον Μανιά. Βέβαια, δεν φέρεται να πήρε θέση, τονίζοντας ότι «θα τη δω στο βίντεο».

Όταν η έκθεση πήγε στην ΚΕΔ, ο βαθμός στον Ζαχαριάδη ήταν 7.9. Όμως, όταν την παραλάβει ο ρέφερι του ματς Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δει βαθμό 7,4! Όμως, θα λείπει το μπλάνκο, επειδή στον υπολογιστή δεν υπάρχει τέτοιο και η διαιτησία έχει εκσυγχονιστεί.

Έχει εκσυγχρονιστεί τόσο που οι εκθέσεις των παρατηρητών πάνε βόλτα και ξαναγυρνάνε! Εκτός από το πέναλτι, ο Τάμπραντζης «έστειλε» τον Ζαχαριάδη και για μη αποβολή του Φιγκέιρας. Μάλλον δεν πρέπει να είχε καλή σχέση με την τεχνολογία, επειδή δεν ήταν ενήμερος ότι έπρεπε να τιμωρήσει τον Θεσσαλονικιό και για δεύτερη φάση. Βλέπετε, κάποιοι ξέρουν τη διαιτησία καλύτερα από την ΚΕΔ και έχουν το θράσος να της στέλνουν …μηνύματα.

Και έζησαν αυτοί καλά και οι διαιτητές (με εξαίρεση κάποιους που σφυρίζουν σαν τον Θάνο στο Αγρίνιο), όπως και οι παρατηρητές, χειρότερα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ