Μάννα εξ… ουρανού για το ντέρμπι

Μάννα εξ… ουρανού για το ντέρμπι

Τυχερός άνθρωπος ο Παπαπέτρου. Εκτίμησε λάθος την κατάσταση, παίρνοντας τεράστιο ρίσκο. Στη συνέχεια η ΚΕΔ τον «κρέμασε» και ήρθε η επιτροπή παρακολούθησης να τον βγάλει από τη… δύσκολη θέση.

Ο διεθνής διαιτητής πρέπει να ανάψει λαμπάδα στο μπόι του Χούμπελ. Του προέδρου της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA που έδωσε εντολή στον Γραμμένο να αλλάξουν τα κόζα στην ΚΕΔ. Που ζήτησε να πάρουν πόδι ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης γιατί θα έρθουν δύο άτομα απόξω να βοηθούν τον Περέιρα στους ορισμούς. Για να τους κάνει πλέον αυτός…

Η κίνηση του Χούμπελ ήταν σανίδα σωτηρίας για τον κορυφαίο διαιτητή του 2017, που έκανε μεγάλη απερισκεψία την προηγούμενη εβδομάδα όταν πήγε μόνος του να τρέξει τα τεστ. Πάνω στον ενθουσιασμό του επειδή του το ζήτησε ο Περέιρα. Μετά την γαστρεντερίτιδα.

Όταν όλοι οι άλλοι διαιτητές προσεύχονταν να μην οριστούν σε αυτό το ντέρμπι.
Ο διαιτητής πρέπει να ζυγίζει προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια αν θέλει να κάνει καριέρα. Πρέπει να ξέρει πότε και πως να αποφεύγει τις κακοτοπιές. Τα εις βάρος του δεδομένα.

Ο Τασούλης το έπαιξε αμάσητος. Όπως πριν το φετινό ματς ΠΑΟΚ-Ατρόμητος που έφαγε τα μούτρα του αλλά μυαλό δεν έβαλε. Δεν του έφτανε το περσινό με τον Πατίτο, ήθελε και φέτος να σφυρίξει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Το να πιστεύει στις δυνάμεις του και να έχει φιλοδοξίες δεν είναι κακό. Σε αυτή την φάση όμως ούτε καλό και φρόνιμο.

Μάλλον χλώμιασε μόλις διάβασε τους υπόλοιπους ορισμούς στο κυριακάτικο ντέρμπι. Είχε υπολογίσει ότι θα έχει άλλους βοηθούς. Όμως κατέληξε με τον Κωσταρά και τον Καμπούρη. Πρέπει να πέρασε από τα γραφεία ο αίλουρος. Διαφορετικά δεν εξηγείται τέτοιο στήσιμο στη… σκακιέρα.

Όμως αυτά ίσχυαν πριν πάει ο Χούμπελ στην ΕΠΟ. Μέχρι το μεσημέρι της 1ης Φεβρουαρίου που ο Γιαννάκης, ο Μιχάλης και ο Αλέξης έκαναν… πάρτι. Βρε πως άλλαξε έτσι απότομα ο μήνας. Τώρα πρέπει να κοπούν τα… περίεργα. Του Νότου και του Βορρά. Άμεσα, μην τους πάρει και τους σηκώσει.

Ο Παπαπέτρου οφείλει να σκεφτεί, να ερμηνεύσει, να αποκωδικοποιήσει όσα έγιναν στην ΕΠΟ. Τι έκανε η επιτροπή παρακολούθησης. Γιατί τα έκανε. Δεν είναι δύσκολο. Τι ζητούν από αυτόν, από τους υπόλοιπους διαιτητές και βοηθούς οι ξένες ποδοσφαιρικές αρχές. Του δίνεται η ευκαιρία να γίνει πρώτος μάγκας την Κυριακή. Διαφορετικά θα μπει στη μαύρη λίστα. Της επιτροπής παρακολούθησης. Όχι του Γιαννάκη… και των φίλων του.

Κουκουλάκης και Τριτσώνης μας τελειώνουν. Ειδικά ο πρώτος. Πρέπει να το κατάλαβαν ο Κωσταράς, ο Καμπούρης και κάτι άλλα παιδιά. Για το δικό τους το καλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ