Αγωνιστικά τεστ για έναν (Παπαπέτρου)!

Αγωνιστικά τεστ για έναν (Παπαπέτρου)!

Ο Παπαπέτρου (Αθηνών) δεν έτρεξε την προκαθορισμένη ημερομηνία, όμως δεν περίμενε την επόμενη για να είναι διαθέσιμος και όλη η Ελλάδα ήξερε ότι θα οριστεί Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Με βάση τον κανονισμό διαιτησίας η ΚΕΔ είναι υποχρεωμένη να υποβάλει τους ρέφερι και τους βοηθούς σε αγωνιστικά τεστ, ώστε να ελεγχθεί η φυσική τους κατάσταση κατά τη διάρκεια της σεζόν. Η συγκεκριμένη υποχρέωση -για όλους, εκτός αυτών που είχαν πρόβλημα- βγήκε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου. Παρόλα αυτά η σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε με καθυστέρηση και συγκεκριμένα την 23η Ιανουαρίου. Ανακοίνωση που μεταξύ άλλων μας πληροφορούσε ότι «οι κ. Καλογερόπουλος και Παπαπέτρου θα λάβουν μέρος σε Test φυσικής κατάστασης όταν αποθεραπευτούν»…

Εδώ είναι που την πάτησε η ΚΕΔ. Με τον Παπαπέτρου. Διότι ο πρώτος (Καλογερόπουλος) παραμένει νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, αξίζει να σας πληροφορήσουμε ότι πέρασε τα αγωνιστικά την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, δυο μέρες μετά την προαναφερόμενη ανακοίνωση!

Μια εβδομάδα νωρίτερα ο Παπαπέτρου δεν μπόρεσε να τρέξει, επικαλούμενος γαστρεντερίτιδα και κανονικά θα έπρεπε να περιμένει τη νέα ημερομηνία που θα όριζε η ΚΕΔ (σ.σ. έτσι είναι το σωστό και έτσι γινόταν όταν δεν υπήρχε… εξυγίανση!), όμως αυτός προτίμησε να εμφανιστεί στα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών της Γ’ Εθνικής για να τρέξει στο τέλος τα σπριντ και τα 75αρια, όταν οι περισσότεροι είχαν φύγει!

Για να καταλάβετε τη διαφορά ο νέος διεθνής Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στα αγωνιστικά τεστ, στο πλαίσιο του σεμιναρίου των νέων διεθνών που ολοκληρώνεται σήμερα (31/01) στη Μάλτα. Θα τρέξει περίπου σε έναν μήνα, μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς, των άλλων χωρών, που είχαν πρόβλημα. Ετσι εξασφαλίζεται η αξιοπιστία.

Όμως, εδώ είναι… Ελλάδα και… εξυγίανση! Το ένα ερώτημα είναι με ποιον συνεννοήθηκε ο Παπαπέτρου! Το άλλο γιατί τον δέχθηκαν, καθώς το σωστό είναι οι διαιτητές να τρέχουν μαζί με άλλους και όχι να γίνονται αγωνιστικά τεστ μόνο για έναν. Όμως, το πιο καυτό ερώτημα είναι το εξής: Είναι δυνατόν η ΚΕΔ να έχει εκδώσει ανακοίνωση δυο μέρες νωρίτερα, πριν τρέξει ο Παπαπέτρου τα τεστ, και να μην ξέρει πότε θα υποβληθεί στα καθιερωμένα αγωνιστικά τεστ;

Όμως, μας έδωσαν την απάντηση μέσω του ορισμού του στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Ο Παπαπέτρου, ο οποίος βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ ως κορυφαίος διαιτητής της σεζόν 2016-17, έτρεξε εσπευσμένα, επειδή ακολουθούν τα ντέρμπι.

Και ποια ομάδα θα ήθελε τον Παπαπέτρου στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ; Εύκολη η απάντηση!

Είναι η ομάδα έμεινε ικανοποιημένη από την απόδοσή του στον περσινό ημιτελικό Κυπέλλου, Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-2, όπου δεν είδε ότι ο Πατίτο χρησιμοποίησε το χέρι του, πριν πετύχει το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Είναι δυνατόν οι αρμόδιοι να δίνουν τέτοιες αφορμές, με το να γίνονται αγωνιστικά τεστ χωρίς προγραμματισμό; Δυο μέρες νωρίτερα είχαν βγάλει ανακοίνωση… Αν ο Παπαπέτρου ήθελε να περάσει τα αγωνιστικά τεστ για να έχει δικαίωμα ορισμού, τελευταία στιγμή του ήρθε η όρεξη;

ΥΓ: Μετά τα αγωνιστικά τεστ, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Περέιρα δεν πρόκειται να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε όσους, ελάχιστοι είναι, κόπηκαν, ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία ανήκουν. Ποιος βοηθός έγινε έξαλλος και απείλησε ότι θα κάνει δήλωση απόσυρσης από την ενεργό δράση και για τον ηρεμήσουν, είπαν ότι τελικά θα υπάρχει δεύτερη ευκαιρία;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ