Οι ποδοσφαιριστές στέλνουν Παπαπέτρου στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Οι ποδοσφαιριστές στέλνουν Παπαπέτρου στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Θα είναι ο πρώτος ορισμός στην ιστορία με τη... βούλα των ποδοσφαιριστών. Εφόσον η ΚΕΔ αποφασίσει να σφυρίξει ο Παπαπέτρου την Κυριακή το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Ο Τασούλης λοιπόν είναι από το βράδυ της Δευτέρας η κορυφαία σφυρίχτρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Παπαπέτρου, αφού ξεπέρασε τον άλλον Τασούλη. Τον Σιδηρόπουλο. Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έκαναν πιο εύκολο το έργο της ΚΕΔ αυτή την εβδομάδα.

Μακάκες θα είναι ο Περέιρα και οι υπόλοιποι αν δεν τον ορίσουν στο Καραϊσκάκη. Ειδικά μετά το βραβείο η επιλογή είναι αναμενόμενη και μοιάζει λογική. Δεν θα μπορεί να τους πει κανείς τίποτα. Πριν το ματς. Αυτόν που ψηφίστηκε ως καλύτερος για το 2017 θα στείλουν στο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Εκτός και αν τον κρατήσουν για το αντίστοιχο του Κυπέλλου που ακολουθεί. Την ρεβάνς του ΟΑΚΑ και πάρει σειρά τώρα ο Κομίνης ή άλλος.

Αυτό θα δείξει και τις προθέσεις της… επιτροπής. Στην τελική αυτών που εισηγούνται ή κάνουν τους ορισμούς φέτος στη Superleague. Με τον… άλλον μπερδεύονται πολύ τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα. Ας περιμένουμε όμως τις επίσημες αποφάσεις πριν αναλύσουμε την κατάσταση, τις συνθήκες που θα προκύψουν.

Η ΚΕΔ και ο Παπαπέτρου γνώριζαν από μέρες για την βράβευση του. Για αυτό και επισπεύστηκε η επιστροφή του. Δεν έβγαλε τα αγωνιστικά τεστ στην ώρα του λόγω ασθένειας. Όμως κλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Έτρεξε μόνος του ενώ άλλοι ρέφερι της κατηγορίας ακόμη περιμένουν στο ακουστικό τους. Και θα περιμένουν…

Ο Περέιρα τον συμπαθεί. Όσο λίγους από τον ίδιο πίνακα. Η ανάδειξη του Παπαπέτρου σε κορυφαίο του έκατσε λουκούμι. Τον Σιδηρόπουλο, που είχε μέχρι τη Δευτέρα τον ίδιο τίτλο, τον έστειλε στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ του Κυπέλλου. Πήγε καλά, οπότε πάλι σε αυτόν που έχει τον τίτλο του κορυφαίου θέλει να στηριχθεί. Εκτός και αν παρέμβουν πάλι οι γνωστοί-άγνωστοι που εδρεύουν εκτός πάρκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ