«Άντε και γ@μ#σου»

«Άντε και γ@μ#σου»

Ο Θάνος φέρεται να ξέσπασε στα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα, τη στιγμή που ο Μίχελ πήγε να του ζητήσει τον λόγο!

Μεγάλο θράσος έχει ο Σλοβάκος. Ο Μίχελ, που φέρεται να έβρισε τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ. Ο Θάνος έγραψε στο φύλλο του αγώνα ότι τους αποκάλεσε «Fucking bastards». Επειδή δεν του άρεσε μία απόφαση του διαιτητή. Αργότερα όμως δεν τον… χάλασε το ανύπαρκτο πέναλτι στον Βαρέλα.

Τέταρτος ήταν ο Πουλημάς από την Κέρκυρα. Δεν μπορούσε να κάνει καλά τον Μίχελ. Του είπε να πάει στα αποδυτήρια. Ότι αποβλήθηκε και τότε ο πρώην διεθνής ρέφερι του απάντησε: «Να έρθει ο διαιτητής να με αποβάλλει». Ο Θάνος πήγε κοντά του και τον έστειλε εκτός αγωνιστικού χώρου.

Όταν έληξε ο αγώνας o Σλοβάκος ζήτησε και μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών. Ρώτησε τον Θάνο γιατί τον απέβαλλε και εκείνος φέρεται να του απάντησε: «Σε σέβομαι ως διαιτητή. Όμως η μάνα μου πέθανε πριν από τρία χρόνια. Δεν ανέχομαι να μου βρίζεις την οικογένεια. Άντε και γαμήσου».

Ο Λούμπος έμεινε κάγκελο, αλλά δεν μπορούσε να πει τίποτα. Ο Θάνος είχε ευνοήσει την ομάδα του. Οπότε δεν δόθηκε συνέχεια στην κόντρα. Ο διαιτητής τους έκανε την… καλή και από πάνω τα άκουσε. Ας πρόσεχε. Ο Μίχελ φάνηκε μάγκας στο αφεντικό του. Έκανε τη «δουλειά» του. Έδωσε την… παράσταση του. Ο Θάνος εκτέθηκε και το λάθος υπέρ του ΠΑΟΚ είναι από αυτά που δεν ξεχνιούνται εύκολα. Ειδικά αν τελικά κρίνει τον τίτλο.

Κάτω από το αυλάκι επικρατούσε αναβρασμός. «Έμαθες τι έγινε στο Αγρίνιο;». Αυτό ήταν το πρώτο που άκουσε ο Ζαχαριάδης με το που πάτησε το πόδι του στην Τρίπολη. Δεν είχε ιδέα για το πέναλτι-φάντασμα στον Βαρέλα. Ούτε οι βοηθοί του, γιατί τους βρήκε στον δρόμο. Όμως δεν επηρεάστηκε. Συγκεντρώθηκε και έβαλε τα δυνατά του για να πάει καλά.

Έτσι γράφτηκε η ιστορία στα δύο γήπεδα. Ο Βορράς πανηγυρίζει και ο Νότος ανασυντάσσεται και ετοιμάζει την αντεπίθεση του. Το… σπρώξιμο στον ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση. Ο Λάκοβιτς που είναι; Χάθηκε τις τελευταίες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ