Ούτε ο Τσίπρας… τέτοιο πέναλτι

Ούτε ο Τσίπρας… τέτοιο πέναλτι

Η πιάτσα είχε βουίξει ότι ο διαιτητής θα ευνοούσε τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Πάει πια. Χάθηκε και το στοιχείο της έκπληξης.

Ο Θάνος επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Τέτοιο πέναλτι ούτε ο Αλέξης δεν θα έδινε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Από …αριστερά (τυχαία) ξέφυγε ο Βαρέλα του Μιχάι πριν σωριαστεί μεγαλοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο. Όταν κατάλαβε ότι δεν είχε τύχη να κάνει την κεφαλιά.

Η πιάτσα είχε βουίξει ότι ο διαιτητής θα ευνοούσε τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Πάει πια. Χάθηκε και το στοιχείο της έκπληξης. Το παιδί της …εξυγίανσης κάρφωσε το …φάντασμα στο 85. Νωρίτερα απέβαλε για ξεκάρφωμα τον Μίχελ και τον Κωνσταντινίδη. Είναι έμπειρος. Τους κοίμισε όλους. Ήξερε ότι σε κάθε στατική φάση «λιποθυμούν» οι βόρειοι στην αντίπαλη περιοχή. Περίμενε υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή. Να μην υπάρχει πολύς χρόνος για αντίδραση.

Το «πέναλτι» δεν ήταν απλά αυστηρό. Δεν σφυρίζεται τέτοιο φάουλ στο ποδόσφαιρο. Μπορεί σε άλλο σπορ. Ο Θάνος επέστρεψε στον πίνακα πριν από περίπου δέκα μέρες και ορίστηκε σε δύο ματς του ΠΑΟΚ! Είπαμε, είναι έμπειρος. Γνωρίζει τι συμβαίνει στην ΕΠΟ. Τι πρέπει να κάνει για να παραμείνει στον πίνακα της Super League. Την κυβερνητική …οδηγία.

Από εδώ και πέρα τέτοια θα βλέπετε. Θάνους, βοηθούς τύπου Χασάν Κούλα και αν χρειαστεί πιο …εξυγιαντικά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς να χρειάζεται αποκλειστικά την νίκη. Έτσι θα αισθάνεται πιο ασφαλής. Ο φόβος δεν είναι καλό πράγμα.

Και στην Τρίπολη σφυρίχτηκε πέναλτι. Με την διαφορά ότι ήταν. Σωστός ο Τέλης. Ο Ζαχαριάδης που ανήκει στην ΕΠΣ Μακεδονίας αλλά αποδεικνύεται πιο παντελονάτος από κάποιους άλλους. Δεν έφταιγε το κοράκι που έχασε βαθμούς ο Ολυμπιακός. Κάπως έτσι θα είχαν εξελιχθεί τα πράγματα και στο Αγρίνιο. Αν ο διαιτητής δεν βοηθούσε τον ΠΑΟΚ.

Η 19η αγωνιστική πρέπει να ήταν η αγαπημένη των κυρίων Τσίπρα, Βασιλειάδη και των λοιπών συνεργατών-διοργανωτών της φετινής παρωδίας. Κανονίστε κάτι εξίσου δυνατό και αποτελεσματικό την επόμενη αγωνιστική στα Γιάννενα που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ. Ο Θάνος να είναι επίτιμος προσκεκλημένος αφού το ματς θα γίνει στην πόλη του. Όταν όλοι θα έχουν την προσοχή τους στραμμένη στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ