Στοίχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ;

Στοίχημα στο Τσάμπιονς Λιγκ;

Σύνηθες στους ποδοσφαιρόφιλους κάθε φορά που έχουμε αγωνιστική ή νοκ άουτ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκέντρωση φίλων, παλιών και νέων, μπύρα, φαγητό, τηλεόραση στη διαπασών και στοίχημα. Η εν λόγω διοργάνωση όμως, ειδικά στη φάση των ομίλων της, σπανίως προσφέρεται για στοίχημα αξιώσεων. Για ποιους λόγους; Αγωνίζονται οι κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως. Όσες από αυτές έχουν βαθμολογικό […]

Σύνηθες στους ποδοσφαιρόφιλους κάθε φορά που έχουμε αγωνιστική ή νοκ άουτ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκέντρωση φίλων, παλιών και νέων, μπύρα, φαγητό, τηλεόραση στη διαπασών και στοίχημα.

Η εν λόγω διοργάνωση όμως, ειδικά στη φάση των ομίλων της, σπανίως προσφέρεται για στοίχημα αξιώσεων. Για ποιους λόγους; Αγωνίζονται οι κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως. Όσες από αυτές έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, απλά θα κερδίσουν.

Πρόκειται για το θεσμό που μέσα στις 6 αγωνιστικές των γκρουπ ελαχιστοποιούνται οι εκπλήξεις. Κοντά στο 85% προκύπτει στατιστικά το ποσοστό υπερίσχυσης των μεγάλων φαβορί.

Θα αναρωτηθεί τώρα κάποιος. Αφού όλοι οι ισχυροί θα κερδίσουν, γιατί να μην ποντάρουμε στα σίγουρα; Και η απάντηση είναι η εξής: Αφενός όλο και κάτι θα …χαλάσει (και θα το έχει ποντάρει η μισή υφήλιος) και αφετέρου για να προκύψει απόδοση που υπόσχεται κάποιο κέρδος θα πρέπει να είναι μεγάλος ο αριθμός των αγώνων που αποτελούν το δελτίο μας, άρα θα αυξάνονται όλο και πιο πολύ οι πιθανότητες αποτυχίας.

Από τη στιγμή που οι «μεγάλοι» εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, οι τιμές που θα συνοδεύουν το σημείο που υποδηλώνει το στόχο τους θα είναι σε …σμίκρυνση. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η μοναδική διοργάνωση που εν πολλοίς συμφωνούν μεταξύ τους όλες οι εταιρείες του κόσμου ως προς την κατανομή των αποδόσεων.

Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του καθενός στο πώς θα κινηθεί; Θέλει να μαζέψει όλα τα φαβορί για να βγάλει πολλαπλασιαστή των χρημάτων του κοντά στο 3,00; Θέλει να κυνηγήσει εκπλήξεις; Θέλει να δοκιμάσει άλλες λύσεις, πιο ψαγμένες (χάντικαπ, ημίχρονα κλπ) αυξάνοντας το ρίσκο;

Θα κινηθεί με γκολ και το ποντάρισμά του θα θυμίζει λοταρία; Ή θα αφήσει στην άκρη την αγωνία για το κέρδος και θα παίξει σκορ και σκόρερ, έτσι για να διασκεδάσει πιο έντονα την ώρα που παρακολουθεί τα ματς; Ειδικά στην τελευταία περίπτωση θα είναι όλοι ικανοποιημένοι. Και οι εταιρείες γιατί θα βάλουν στα ταμεία τους όλα τα ευρώ και οι παίκτες γιατί θα έχουν δαπανήσει πολύ μικρά ποσά και δεν θα τους νοιάζει κιόλας το αν θα πιάσουν τόπο…

Με την ευκαιρία λοιπόν της σημερινής τρίτης αγωνιστικής στους ομίλους 5-8, λέμε να ασχοληθούμε με περισσότερες από τις παραπάνω κατηγορίες παικτών.

ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ

Από τα μεγάλα φαβορί που προσφέρονται σε μια μερικώς αξιοπρεπή τιμή είναι η Μονακό. Κάποια στιγμή θα επιβάλλει το ρυθμό της. Ούτε μια νίκη δεν έχει ακόμα στον έβδομο όμιλο. Την ποιότητα να πιέσει με αξιώσεις την έχει και συγχρόνως η Μπεσίκτας ό,τι έχει καταφέρει, το πέτυχε χάρη στην επίθεσή της και όχι την άμυνα.

Η «ΕΚΠΛΗΞΗ»

Η Φέγενορντ δείχνει η πιο αδύναμη ομάδα του έκτου ομίλου. Σύμφωνοι. Το βλέπουμε όλοι. Όμως, είναι πιθανό το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο γκρουπ με 6 ήττες; Μάλλον όχι. Και αν είναι να πάρει ένα βαθμό, πότε θα τον αποσπάσει; Όταν υποδέχεται τη Σαχτάρ ή όταν θα αντιμετωπίσει τη Σίτι και τη Νάπολι; Στατιστικά …Χ1.

ΤΑ ΓΚΟΛ (ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ)

Τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Νάπολι διακρίνονται για την εκτελεστική τους δεινότητα. Δεν θα είναι έκπληξη αν δούμε μεγάλο σκορ στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Η ΛΟΤΑΡΙΑ

Τα 2-3 γκολ στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Τότεναμ πλησιάζουν το 2,50! Και τονίζουμε ότι οι Μαδριλένοι για να σκοράρουν θα πρέπει να πάρουν τη μπάλα από τους Λονδρέζους, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν μεγάλα ποσοστά σκοραρίσματος, την κατοχή της «στρογγυλής θεάς» όμως, σπανίως τη χάνουν.

ΤΟ ΣΚΟΡ

Η Μάριμπορ, η πιο αδύναμη ομάδα ολόκληρης της φάσης των ομίλων θα κάνει τραγικό λάθος να ανοιχτεί, ενώ υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» θα προσπαθήσουν να διασπάσουν λοιπόν τη σλοβενική άμυνα και το σκορ θα λάβει έκταση ανάλογα με το πότε θα ανοίξει. Πάμε για 2-0 ή 3-0 υπέρ των Άγγλων.

Ο ΣΚΟΡΕΡ

Μέχρι Πρότινος ο Ρανταμέλ Φαλκάο στο γαλλικό πρωτάθλημα είχε σημειώσει 9 γκολ, ενώ είχε εξαπολύσει μόνο 10 σουτ εντός εστίας. Όσα πήγαιναν μέσα, απλά έγραψαν πλην ενός! Στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είχε χαμογελάσει. Μήπως αφήσει το στίγμα του απόψε;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ