Στοίχημα : Τους τα πήραμε και συνεχίζουμε

Στοίχημα : Τους τα πήραμε και συνεχίζουμε

Ωραίο ταμείο πήγαμε χθες και ατενίζοντας το άμεσο μέλλον, βλέπουμε τις αποδόσεις του Ολυμπιακό να πιέζονται ελαφρώς, αλλά του ΠΑΟΚ να ανεβαίνουν

Το ευχαριστηθήκαμε χθες. Το under 2,5 στον αγώνα της Κέρκυρας με τον Πλατανιά επιβεβαιώθηκε, το ίδιο και το 1Χ στη Ριζούπολη, όπου ο Απόλλων θα μπορούσε να βγει και νικητής. Πέρασε και η πρόταση που είχαμε κάνει από την Παρασκευή λοιπόν.

Στην Ευρώπη είχαμε τονίσει το σκορ στο Μπάγερν – Χοφενχάιμ μπορεί να φτάσει σε πολύ ψηλά επίπεδα και έφτασε. Η Γιουβέντους κέρδισε πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό 2-0 και για βιτρίνα έχουμε τον Έντισον Καβάνι. Είπαμε από χθες ότι θα κάνει ρεκόρ και το έκανε ανοίγοντας το σκορ στο ματς της Παρί με τη Μονπελιέ.

Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον Ολυμπιακό

Ώρα παρατήρησης των σημερινών δρωμένων, αρχικά από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα στον αγώνα Κυπέλλου που έδωσε με τον Ατρόμητο. Προηγήθηκε με γκολ οφ σάιντ και στο τέλος ανέβασε το δείκτη στο τελικό 2-0, έχοντας καταναλώσει πολλές δυνάμεις. Αυτά τα βλέπουν οι φίλαθλοι, τα βλέπουν και οι μπουκ, τα βλέπουν και οι παίκτες του στοιχήματος. Έτσι, το αρχικό 1,35 του διπλού του Δικεφάλου στο Αγρίνιο ανέβηκε στο 1,40 τη νύχτα του Σαββάτου (για τον ΟΠΑΠ μιλάμε τώρα), ενώ στο εξωτερικό καταλήγει στο 1,50. Το διπλό ποντάρεται αρκετά, αλλά μαζί του ποντάρεται και η ισοπαλία. Με λίγα λόγια αποκλείουν νίκη του Παναιτωλικού, αλλά συγχρόνως δεν προδικάζουν νίκη των φιλοξενούμενων.

Τα παραπάνω αποτελούν επισήμανση. Δεν προτείνουμε διπλό, αλλά ούτε κάνουμε πρόταση για κόντρα του ΠΑΟΚ. Αναφέρουμε τα όσα παρατηρούμε στις στοιχηματικές εταιρείες και αντιλαμβανόμαστε ότι ο αγώνας δεν είναι και τόσο εύκολος για πρόβλεψη.

Ο Ολυμπιακός αλλάζει σήμερα στην Τρίπολη. Επανέρχονται στη βασική 11άδα οι ποδοσφαιριστές που εμπιστεύονται πιο πολύ που ή θαυμάζουν οι περισσότεροι (Ανσαριφάρντ, Μιραλάς, ίσως και ο Πάρντο) και η αισιοδοξία για διπλό στην Τρίπολη ενισχύεται. Η απόδοση του Ολυμπιακού παραμένει ακλόνητη στον ΟΠΑΠ στο 1,40, αλλά ενδέχεται να πέσει μέχρι το μεσημέρι, γιατί παρουσιάζει πτώση στην Ευρώπη. Από το 1,65 που τον βλέπαμε χθες, πλέον εμφανίζεται γύρω από το 1,50, σε αρκετές εταιρείες και κάτω από αυτό.

Τον Ολυμπιακό τον εμπιστεύεται πιο πολύ και ο …Καμμένος στην αποστολή του στην αρκαδική πρωτεύουσα. Και θα τον ποντάρει.

Κινητικότητα και στον Πανιώνιο

Και ο Πανιώνιος που ικανοποίησε μεσοβδόμαδα κόντρα στη Λαμία, χαίρει εμπιστοσύνης από αρκετό κόσμο, όπως βλέπουμε με τις αυξομειώσεις των αποδόσεων. Στη Νέα Σμύρνη είναι πάντα υπολογίσιμος και βρίσκει τον ΠΑΣ σε δύσκολη συγκυρία. Και καταπονημένο και απογοητευμένο από την έκβαση του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου.

Ενδιαφέρων αυτός ο άσος που έχει φτάσει στο 1,80 (από 1,90) και αν συνεχιστούν τα όσα βλέπαμε μέχρι τη νύχτα, θα πέσει κι άλλο.

Το over της ημέρας

Στη Μπάι Αρένα το περιμένουμε. Η Λεβερκούζεν έχει βελτιωθεί τόσο πολύ που προσφέρει γκολ και θέαμα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της. Υποδέχεται τη Μάιντζ που επίσης έχει επιθετικές δυνατότητες. Το σκορ μπορεί να φτάσει ψηλά.

Και ένα σημείο με θετική απόδοση

Η Ίντερ συμπλήρωσε 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Σαν πολλές δεν είναι; Χωρίς ούτε …μισή απουσία πηγαίνει στο σπίτι της νεοφώτιστης και απλά μαχητικής ΣΠΑΛ που μάχεται για την παραμονή της. Αν οι «νερατζούρι» δεν κερδίσουν ούτε αυτό το ματς θα κινδυνεύσει ακόμα και η παρουσία τους στην πρώτη τετράδα της κατάταξης (έξοδος Τσάμπιονς Λιγκ).

* Μεγάλο τζίρο συγκέντρωσε χθες ο αγώνας της ΑΕΚ με τη Λαμία. Όλα τα οικονομικά κεφάλαια της αγωνιστικής (εκτός από αυτά που θα πέσουν στο Ατρόμητος – Λάρισα, λόγω ΑΕΛ) θα τα αναφέρουμε αναλυτικά τη Δευτέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ