Το Αγρίνιο πριν από το παιχνίδι της 10ετίας

Το Αγρίνιο πριν από το παιχνίδι της 10ετίας

Ο Γιωργάκης είπε: «25/2 ο λαός του ΠΑΟΚ θα κρίνει τον πρωταθλητή». Η μεγαλύτερη ημέρα του πολέμου πλησιάζει. Οι βόρειοι ξεκαθάρισαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να νικήσουν τον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι ότι με πρόλαβε ο Γιωργάκης. Δεν κρατήθηκε. Ανυπόμονο είναι αυτό το παιδί. Ο ΠΑΟΚ θεωρεί ότι στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό θα κριθεί ο φετινός τίτλος του πρωταθλητή. Ότι οι δύο ομαδές δεν θα έχουν σημαντικές απώλειες μέχρι τότε. Άρα, δεν θα έχει ανοίξει η ψαλίδα στην βαθμολογία.

Προσωπικά πιστεύω ότι ίσως είναι μία από τις λίγες, ρεαλιστικές εκτιμήσεις που έχει κάνει ο υιός Σαββίδης, αν και σε ένα μήνα πολλά μπορούν να συμβούν. Ότι όμως και να κάνει ο …λαός του ΠΑΟΚ ή οι παίκτες του θα είναι αρκετά απέναντι στον μόνιμο πρωταθλητή; Αυτόν που έχει βρεθεί ξανά με την πλάτη στον τοίχο και πλήν ελαχίστων εξαιρέσεων κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε.

Μήπως με το …λαός εννοούσε τον διαιτητικό που υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ; Προφανώς από τώρα έχει αποφασιστεί ποιοι θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τους ερυθρόλευκους. Ποιοι θα είναι ο 12ος, ο13ος και ο 14ος παίκτης των γηπεδούχων σε εκείνο το ντέρμπι. Αυτό το θέμα μάλλον έχει κλειδώσει. Όμως μην βιαζόμαστε σαν τον Γιωργάκη.

Ο ΠΑΟΚ καλείται σε λίγες ώρες να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα προς τον “τελικό” της Τούμπας του Φεβρουαρίου. Ο Παναιτωλικός έχει λόγους να χτυπήσει το παιχνίδι. Όχι μόνο βαθμολογικούς για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο Θάνος γνωρίζει πολύ καλά τι ακούγεται για αυτόν από την ημέρα που ορίστηκε. Ότι δηλαδή θα σφυρίξει υπέρ του ΠΑΟΚ. Διαρρηγνύει τα ιμάτια του, μιλώντας σε συγγενείς και φίλους, ότι θα παίξει 50-50. Λέτε να μην το έχει υπολογίσει καλά αυτό ο Γιωργάκης ή θα βρεθεί πάλι κάποιος σαν τον Χασάν Κούλα;

Αλήθεια, τον Πουλημά με ποιο σκεπτικό τον επέλεξε η ΚΕΔ για τέταρτο σε αυτό το παιχνίδι; Σε περίπτωση τραυματισμού του Θάνου αυτός θα κληθεί να συνεχίσει το ματς. Ακραίο σενάριο αλλά και λεπτομέρεια που πέρασε απαρατήρητη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ