Ο διαιτητής της Αρκούδας, ο βοηθός του Τίγρη

Ο διαιτητής της Αρκούδας, ο βοηθός του Τίγρη

Ο ΠΑΡΑΓΚΑΣ διαβάζει τους ορισμούς της 19ης αγωνιστικής. ΠΑΟΚ θα παίξει ο Θάνος στο Αγρίνιο, ΑΕΚ ο Κουτσιαύτης στο ΟΑΚΑ και Παναθηναϊκό στη Ριζούπολη ο Βάτσιος.

ΑΒΑΝΤΑ στον ΠΑΟΚ θα κάνει ο Θάνος στο Αγρίνιο, αλλά ο βοηθός Καρατζίκας από την Αθήνα θα είναι με τον Παναιτωλικό. Η μάχη Αρκούδας-Τίγρεως στους ορισμούς συνεχίζεται αμείωτη. Στο κρίσιμο ματς Παναιτωλικού-ΠΑΟΚ, ο ένας έβαλε τον διαιτητή κι ο άλλος τον βοηθό.

Κέρκυρα-Πλατανιάς: Δεν έχει κανένα λόγο ο Ευαγγέλου να σπρώξει κάποιον από τους δύο. Αν είναι να δώσει κάπου τα σπόρια, θα τα δώσει στη Κέρκυρα.

Απόλλωνας-Παναθηναϊκός: Σφυρίζει ο γνωστός Βάτσιος που είχε δώσει το ανύπαρκτο πέναλτι στην ΑΕΚ με τη Λαμία. Ο Απόλλωνας είναι σε δυσμένεια για το 0-0 που πήρε στο ΟΑΚΑ κι ο Παναθηναϊκός θα έχει απρόσμενη αβάντα.

ΑΕΚ-Λαμία: Ότι χρειαστεί η ΑΕΚ από τον Κουτσιαύτη, θα το έχει.

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Η Ένωση Γρεβενών που τυπικά ανήκει ο Θάνος είναι Μελισσανίδης 100-0. Ο Θάνος όμως είναι στα Γιάννενα και δεν έχει εξάρτηση. Ξέρει για ποιο λόγο τον βάλανε και θα προσέξει τον ΠΑΟΚ. Οι βοηθοί όμως θα το πάνε ανάποδα. Η Αθήνα που ανήκει ο Καρατζίκας είναι μαγαζί της ΑΕΚ ενώ η Κουρομπίλια δίνει ότι βλέπει.

Πανιώνιος- ΠΑΣ Γιάννινα: Λίγος σαν διαιτητής ο Σέζος.

Ατρόμητος-Λάρισα: Πενηνταρίσιος ο Τζοβάρας.

Ξάνθη-Λεβαδειακός: Από τους κακούς διαιτητές ο Τσαμούρης.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: Τα μπερδεύει κατά κανόνα ο Ζαχαριάδης, που δεν θα πάει στη Τρίπολη όμως γιά να φάει τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ