Σε λίγο τα… ωραία

Σε λίγο τα… ωραία

Θορυβήθηκαν οι εξυγιαντές με την άφιξη του Λάκοβις και τις αξιώσεις του. Κάποιοι εξ αυτών πάγωσαν. Κυρίως στον Νότο γιατί στον Βορρά πιστεύουν ότι έχουν δεμένο τον… γάιδαρο τους.

Σιγά μην άφηνε ο Θόδωρος τον Αλέξη να τα ισοπεδώσει όλα. Καλή η φιλία αλλά υπάρχουν και όρια. Σκοπός ήταν να ισορροπήσει η κατάσταση, όχι να γείρει 100% υπέρ του αίλουρου.

Θα έρθουν λένε δύο για την ΚΕΔ. Απόξω. Τα βρήκε σκούρα ο Μέλο εδώ. Είναι τυχερός που τον αφήνουν να μπαίνει στο γραφείο. Έχει και αυτός ευθύνη για την κατάντια του. Σφίγγει ο κλοιός για τον Μιχάλη και ίσως την πατήσει και ο Σταύρος. Τα διδυμάκια είναι πιο πιθανό από ποτέ να βρεθούν εκτός πάρκου. Την γλίτωσαν το καλοκαίρι αλλά θα τους …φάνε οι Στυλιαράδες και οι Βάτσιοι.

Το έχω ξαναγράψει μάγκες. Με Αλέξη και Μιχάλη δεν γίνεται προκοπή. Όσο είναι από πίσω ο Γιαννάκης και ο… περίεργος. Στο… Mozart έπρεπε να πάνε τον Λάκοβιτς. Να δει πως δουλεύει το σύστημα.

Απίστευτος δεν είναι ο Γραμμένος; Την μία ημέρα ήταν με τον Παπασταμάτη και τον… περίεργο στην Ανατολική Αττική. Την άλλη συμφωνούσε με τον Λάκοβιτς να αλλάξει (πάλι) η ΚΕΔ. Ποιος δουλεύει ποιον δεν ξέρω σε αυτή την φάση.

Ο Βορράς παρακολουθεί. Είπαμε ότι έχει πάρει διαβεβαιώσεις. Δεν θέλουν να τρέχουν σαν τον Ζουράρι. Είναι ο χειρότερος εφιάλτης τους.

Μεγαλύτερη παράγκα από την παγκόσμια δεν υπάρχει. Αν ασχοληθεί σοβαρά αυτή την φορά δεν φτουράνε τύποι σαν τον Γιαννάκη και τους φίλους του. Τι; Υπάρχει κίνδυνος να κοπεί η κονόμα από τον τζόγο; Θα πέσουν κορμιά γιατί τα κέρδη είναι πολλά. Τυχαία ήταν η αναφορά σε στημένα στο δημοσίευμα απόξω; Που προανήγγειλε την άφιξη του Σέρβου;

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η κούπα. Αυτό φαίνεται στη βιτρίνα. Οι τσέπες κάποιων, που έχουν θράσος και προκαλούν συνεχώς, έχουν ξεχειλίσει. Και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ