«Σκέψη Μανόλο Χιμένεθ»…

«Σκέψη Μανόλο Χιμένεθ»…

Όποιος μπορεί να αποκρυπτογραφήσει την «σκέψη Μανόλο Χιμένεθ» ας το κάνει. Ο κόουτς της ΑΕΚ είναι σαν να θέλει να συζητούν για τον ίδιο και τις επιλογές του περισσότερο από την ομάδα του.

Όποιος μπορεί να αποκρυπτογραφήσει την «σκέψη Μανόλο Χιμένεθ» ας το κάνει.  Ο κόουτς της ΑΕΚ είναι σαν να θέλει να συζητούν για τον ίδιο και τις επιλογές του περισσότερο από την ομάδα του.

Προφανώς τον ενοχλεί που ακόμα κι όταν η ΑΕΚ παίρνει μεγάλα αποτελέσματα κόσμος και Τύπος τον ξεχνούν και ασχολούνται με όλους τους άλλους. Σήμερα αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο σαν να είναι η Μίλαν στο Σαν Σίρο. Βάζει τρεις στόπερ και κρατά στον πάγκο τον Χριστοδουλόπουλο.

Λογικά θα κινηθείς από τον άξονα και κάποια στιγμή θα βγάλει ψηλά τους ακραίους μπακ. Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα ο Χιμένεθ πάει μάλλον συντηρητικά απέναντι στον Πανιώνιο. Αυτή τη φορά κρατάει στον πάγκο τον Μπακάκη που είναι σε εξαιρετική φόρμα και για ένα ακόμα παιχνίδι… ξεχνάει τον Γιόχανσον.

Έξω ο πρώτος σκόρερ Λάζαρος μέσα ο Αραούχο με τον Λιβάγια . Ένα ακόμα ρίσκο από τον Χιμένεθ που αν έχει στόχο να μην  προβλέπουν οι ρεπόρτερ την εντεκάδα, τον πετυχαίνει. Έτσι κι αλλιώς τους έχει άχτι, αφήστε που ορισμένους τους θεωρεί «μαριονέτες»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ