Η επίσημη δικαίωση πριν το ντέρμπι

Η επίσημη δικαίωση πριν το ντέρμπι

Ο Τεροβίτσας έστειλε την έκθεση του στην ΚΕΔ για τη διαιτησία στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ξάνθη. Ο πρώην αρχιδιαιτητής έβγαλε το πόρισμα. Ήταν ΠΕΝΑΛΤΙ του Φασίδη στον Φορτούνη.

Παραμονή του ντέρμπι στο Κύπελλο. Στο διάστημα μεταξύ Καραντώνη και Σιδηρόπουλου. Η ΑΕΚ αμφισβήτησε μέσω διαρροών το πέναλτι που σφύριξε ο ρέφερι την Κυριακή στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Του Φασίδη στον Φορτούνη. Το χαρακτήρισε μαϊμού.

Όμως ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα έχει διαφορετική άποψη. Είδε την φάση στο βίντεο και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης έκανε διπλό φάουλ στον ερυθρόλευκο μεσοεπιθετικό. Αρχικά τον χτύπησε με τον αγκώνα στο ώμο και μετά στο πρόσωπο.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. Αυτή ήταν η βασική παράβαση που έγινε στην φάση. Χρησιμοποιούμε κεφαλαία γράμματα για να το καταλάβουν στην ΑΕΚ και κάποιοι τηλεκριτικοί διαιτησίας που αλλάζουν άποψη ανάλογα με την ώρα και την… ομάδα.

17 Δεκεμβρίου 2016. Πρώτος γύρος στο περσινό πρωτάθλημα. Κέρκυρα-ΠΑΟΚ το ματσάκιον. Στο 32ο λεπτό το σκορ είναι στο 0-2. Ο Ροντρίγκες κάνει το ένα-δύο με τον Μπίσεσβαρ. Μετά ανατρέπεται από τον Βενέτη, ο οποίος χρησιμοποιεί το χέρι, σαν τον Φασίδη, για να τον σταματήσει. Ο διαιτητής δείχνει αμέσως το σημείο του πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ κάνει το 0-3 και στη συνέχεια βάζει ακόμη δύο γκολ.

Διαιτητής ήταν ο Καραντώνης! Παρατηρητής διαιτησίας ο Τεροβίτσας! Η φάση υπάρχει στο διαδίκτυο. Μπορείτε εύκολα να την βρείτε. Ο διαιτητής από την Ημαθία αντέδρασε όπως στο Καραϊσκάκη. Τότε υπέρ του ΠΑΟΚ, τώρα υπέρ του Ολυμπιακού. Έτυχε. Είναι προφανές ότι δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα της φανέλας αλλά μόνο να εφαρμόσει τον κανονισμό. Δεν αλλάζει συμπεριφορά ανάλογα με το γήπεδο που βρίσκεται, με τις ομάδες που σφυρίζει.

Ο Τεροβίτσας του βάζει καλό βαθμό. Τον δικαιώνει. Τότε και τώρα. Διαιτητής και παρατηρητής θα ήταν καραγκιόζηδες αν αξιολογούσαν με διαφορετικό τρόπο την ίδια φάση. Τελικά άλλοι αποδεικνύονται στην προκειμένη περίπτωση. Παραμονή ντέρμπι λοιπόν η ΑΕΚ παίρνει την απάντηση της. Για την Κυριακή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ