Σε τεντωμένο σκοινί

Σε τεντωμένο σκοινί

Δύσκολες ώρες για τους συμβούλους της ΕΠΟ. Οι μισοί υποστηρίζουν τον Βορρά και οι άλλοι τον Νότο. Η υποτιθέμενη συμμαχία κρατιέται με νύχια και με δόντια. Όμως όλοι γνωρίζουν πως σύντομα θα γίνει μετωπική σύγκρουση.

Λυκοφιλία είναι αυτή που υπάρχει στο πάρκο. Τα τακίμιασαν αναγκαστικά για να πάρουν τον έλεγχο. Όμως δεν μπορούν να τον έχουν δύο. Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται αυτό. Μόνο ένας θα επικρατήσει.

Ο Γιαννάκης αλωνίζει για λογαριασμό του αίλουρου. Το εκτελεστικό του όργανο είναι ο Μιχάλης, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα. Ο Αλέξης αδιαφορεί για αυτό. Τα δίνει όλα για το πρώην αφεντικό του. Είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους.

Ο Βορράς παρακολουθεί. Γνωρίζει τα πάντα. Υποστηρίζει πως θα γελάσει τελευταίος. Η βεβαιότητα πηγάζει από τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις που έχει πάρει. Αν χρειαστεί θα ψηφιστεί νόμος για να πάει ο τίτλος στο τέλος στη Θεσσαλονίκη.

Ο αίλουρος κάνει συνεχώς επίδειξη ισχύος. Με τους ορισμούς και είναι ικανός να τινάξει το κύπελλο στον αέρα. Τα τσιράκια του δρουν ανενόχλητα μέχρι τώρα στο πάρκο. Κανείς δεν τολμάει να τους τραβήξει το αυτί. Ούτε να τους πει κουβέντα.

Ο Γραμμένος ασχολείται με όλα τα θέματα εκτός από αυτό που «καίει». Το ίδιο κάνουν και οι σύμβουλοι του. Κοιτούν τον ουρανό που μαζεύονται σύννεφα. Είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει καταιγίδα. Δεν θα βρέξει απλώς. Κατακλυσμός θα γίνει και θα ψάχνουν …κιβωτό για να σωθούν.

Η υπομονή του Βορρά δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα. Ο επόμενος μήνας είναι καθοριστικός. Θα κριθούν όλα. Θα γίνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Όσο και να το παλεύουν, να το παίζουν αδιάφοροι, αργά η γρήγορα θα γίνουν μαλλιά κουβάρια. Το πάρκο θα ζήσει πρωτόγνωρες στιγμές. Σε όλα του τα επίπεδα.

Μόνο αν κάνει πίσω ο Νότος δεν θα γίνει χαμός. Αλλά ο αίλουρος δεν το συνηθίζει. Δεν βάζει εύκολα νερό στο κρασί του. Θεωρεί ότι τώρα έχει την ευκαιρία να τα πάρει όλα. Το πρόβλημα είναι ότι το ίδιο πιστεύει για τον εαυτό του και ο χαλίφης του Βορρά. Αυτός μάλιστα πιέζεται χρονικά. Γιατί στο μέλλον μπορεί να μην έχουν δύναμη οι βασικοί υποστηρικτές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ