«Φουρτούνες» για τον Παπαχρήστο

«Φουρτούνες» για τον Παπαχρήστο

Η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας θα έχει εκλογές και η τιμωρία του Παπαχρήστου από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε ευκαιρία στην αντιπολίτευση για… χτυπήματα.

Στις 21 Ιανουαρίου λήγει η ποινή της τιμωρίας του Παναγιώτη Παπαχρήστο, προέδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που δεν είναι κρυφό ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας, Αλέξη Δέδε. Μπορεί η ποινή της ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο να μειώθηκε από τρεις σε δυο μήνες, από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ωστόσο απορρίφθηκε το αίτημα της αναστολής εκτέλεσής της που θα… ελάφρυνε κάπως τη θέση του. Παράλληλα, η επιβολή της ποινής αποτελεί και δικαίωση για όσους προχώρησαν στην καταγγελία περί κακοδιαχείρισης στην ΕΠΣΑ και ταυτόχρονα ξεκίνησαν και οι φουρτούνες για έναν εκ των ισχυρών παραγόντων της ΕΠΟ, που ανήκει στο «μπλοκ του νότου»…

Ο λόγος είναι ότι η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας οδεύει προς προεκλογική περίοδο και οι αρχαιρεσίες πρέπει να γίνουν το αργότερο έως τον Ιούλιο. Στις προηγούμενες, ο Παπαχρήστος είχε τη στήριξη του ΠΑΟΚ, όμως είχε στην καρδιά του την ΑΕΚ και ως γνωστόν οι μεγάλες αγάπες πάνε στον παράδεισο. Αρα, δεδομένης και της πολεμικής κατάστασης, μεταξύ των Δικεφάλων στην ΕΠΟ, δύσκολα θα έχει την στήριξη και των δυο.

Η τιμωρία του αποτελεί πλήγμα για την… εξυγιαντική ΕΠΟ, γεγονός που ανέδειξε με δηλώσεις του ο αντίπαλός του στις εκλογές και πρώην γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργος Λαγούδης. «Εμείς μαζί με τα σωματεία του νομού μας θα τον οδηγήσουμε στην έξοδο του από το Αιτ/κο ποδόσφαιρο. Αναρωτιόμαστε όμως , ο κ. Γραμμένος πρόεδρος της ΕΠΟ πως θα συνεχίσει να τον έχει συνεργάτη του στην Ε.Ε. και πρόεδρο στην επιτροπή των Εθνικών μας Ομάδων; Τον τιμά η παρουσία του ;», είναι τα ερωτήματα που έθεσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΑ, ένας εκ των οποίων κατάγγειλαν τον Παπαχρήστο στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Ανακοίνωση εξέδωσαν και τα τρία σωματεία (Α.Φ.Σ. ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ, ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ), που επίσης τον… πήγαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. «Μετά από αυτήν την εξέλιξη ζητάμε την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Προέδρου, αν και θα έπρεπε να είχε την ευθιξία να το είχε κάνει ήδη», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ