Επίσημη πρόταση από την Ιταλία για Βούκοβιτς!

Επίσημη πρόταση από την Ιταλία για Βούκοβιτς!

To10.gr αποκαλύπτει ότι στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού έφτασε προσφορά από το Καμπιονάτο, για δανεισμό του Βούκοβιτς, με οψιόν αφοράς.

Κοντά στην αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό φέρεται να βρίσκεται και ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών δεν φαίνεται να αποτελεί βασική επιλογή ούτε του Οσκαρ Γκαρθία και σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr φέρεται να εξετάζει ήδη τις προτάσεις που έχουν παρουσιαστεί. Με πιο πρόσφατη και σημαντικότερη αυτή από σύλλογο του Καμπιονάτο.

Πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο σύλλογος (ακούστηκε η Βερόνα, αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί) που θέλει να αποκτήσει τον Βούκοβιτς έστειλε επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ζητώντας δανεικό τον 29χρονο στόπερ έως το καλοκαίρι. Ενώ στην προσφορά υπάρχει και οψιόν αγοράς μεγαλύτερη από το συνολικό ποσό που προσέφεραν οι Πειραιώτες στην Κόνιασπορ το καλοκαίρι.

Προς το παρόν ο Ολυμπιακός δεν έχει απαντήσει στην προσφορά που έλαβε, ωστόσο, εάν δεν αλλάξει κάτι δραστικά στο αγωνιστικό στάτους του διεθνούς κεντρικού αμυντικού στα πλάνα του Οσκαρ Γκαρθία, τότε είναι δεδομένο ότι και ο ίδιος θα πιέσει για να αποχωρήσει. Καθώς το καλοκαίρι υπάρχει το Μουντιάλ. Διοργάνωση την οποία ο Βούκοβιτς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να τη χάσει. Καθώς εκτός των άλλων, στα προκριματικά ήταν ο βασικός στόπερ της εθνικής Σερβίας.

Εξάλλου, είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο αριστεροπόδαρος στόπερ είναι δυσαρεστημένος από τον ανύπαρκτο χρόνο συμμετοχής του. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τις 5 Σεπτεμβρίου 2017, όταν και υπέστη βαριάς μορφής θλάση στο παιχνίδι Ιρλανδία-Σερβία, έχει αγωνιστεί σε μόλις 2 παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Κύπελλο (Αχαρναϊκό, Πλατανιά). Ενώ συνολικά έχει μόλις 5 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις!

Εχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια του Οσκαρ Γκαρθία στον πάγκο του Ολυμπιακού έχουν χρησιμοποιηθεί τέσσερις διαφορετικοί κεντρικοί αμυντικοί. Οι Σισέ, Νικολάου με τον Πλατανιά και οι Ενγκελς, Μποτία κόντρα στη Λαμία. Ενώ και στα δύο αυτά παιχνίδια ο Βούκοβιτς ήταν εκτός τελικής 18άδας. Δείγμα του ότι ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών δεν τον εμπιστεύεται ή θέλει… κάτι άλλο για την άμυνά του.

Κλείνοντας, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι από την Πέμπτη στη Σερβία έχουν κυκλοφορήσει έντονα σενάρια που θέλουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με την Γκρασχόπερς για την απόκτηση του 31χρονου επίσης Σέρβου στόεπρ, Μίλαν Βίλοτιτς. Ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ