ΕΠΣ Δράμας : Δημιούργησε … δράμα για τον Γραμμένο

ΕΠΣ Δράμας : Δημιούργησε … δράμα για τον Γραμμένο

Με αφορμή το συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία, ο πρόεδρός της και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Γιώργος Χατζησαρόγλου εξέδωσε ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης και ο Γραμμένος τρέχει και δεν φτάνει

Να είσαι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, την επόμενη μέρα να έχεις ραντεβού με τον Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, δηλαδή με το Νο 2 της Κυβέρνησης, και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη για την εγκατάσταση του VAR στα γήπεδα της Super League και να σου τηλεφωνούν για να σου πουν ότι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ αλλά και εκ των στενών σου συνεργατών, Γιώργος Χατζησαρόγλου έβγαλε ανακοίνωση κατά της Κυβέρνησης (και μάλιστα σκληρή). Πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος που έχει και τον πόλεμο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ σε εξέλιξη και προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες! «Ένα νερό και γρήγορα, ρε παιδιά», όπως θα έλεγαν στον κλασικό ελληνικό κινηματογράφο…

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Την Τετάρτη (17/01) συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή (=ΔΣ) της ΕΠΣ Δράμας, του Γιώργου Χατζησαρόγλου, η οποία όχι μόνο αποφάσισε την αναβολή των τοπικών πρωταθλημάτων, προκειμένου ο κόσμος να λάβει μέρος στο συλλαλητήριο αλλά στην ανακοίνωσή της καταγγέλλει ότι «η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποφάσισε ξαφνικά να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας» και πως η ΕΠΣ Δράμας λέει απλά «δεν θα τους περάσει»! Αμέσως, τα τηλέφωνα, όπως με πληροφόρησε ο κατάσκοπός μου στο Πάρκο, πήραν φωτιά και δόθηκε εντολή να «θαφτεί» η ανακοίνωση. Για να μην την πάρουν χαμπάρι από την Κυβέρνηση.

Οσοι αμφιβάλουν για τις καλές σχέσεις Κυβέρνησης-Γραμμένου τους μεταφέρουμε την δήλωσή του, μετά τη συνάντηση της Πέμπτης (18/01) για το VAR: «Πλέον, όσο αυτονόητο και αν ακούγεται, η ΕΠΟ συνεργάζεται με την ελληνική Πολιτεία», μια δήλωσε που ο πρόεδρος της ΕΠΟ ήθελε καιρό να την κάνει, όμως δεν έβρισκε την κατάλληλη στιγμή.

Αναλυτικά η απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής της ΕΠΣ Δράμας για την αναβολή των πρωταθλημάτων λόγω του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία:

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποφάσισε ξαφνικά να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας. Η δύο συγκυβερνώντας ενάντια στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού αποφάσισε να ξεκινήσει μια «διαπραγμάτευση» (όπως την ονομάζει) με σκοπό το κρατίδιο στα Βόρεια της χώρας μας να καπηλευτεί και με τη βούλα της Ελλάδας το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η ΕΠΣ Δράμας λέει απλά: «Δε θα τους περάσει». Εδώ δε πρόκειται για μνημόνια, για μέτρα, αλλά για την ιστορία της πατρίδας μας και αυτή δε πρόκειται ποτέ να τη πουλήσουμε.

Η ΕΠΣ Δράμας θέλοντας να συμβάλει στη επιτυχία του συλλαλητηρίου της 21ης Ιανουαρίου 2018 που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη ενάντια στη προδοσία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αναβάλει όλη την αγωνιστική δραστηριότητας της ένωσης (ανδρικών και παιδικών πρωταθλημάτων) για για τη Κυριακή 21/1/2018.

Τη Κυριακή θα είμαστε όλοι στη Θεσσαλονίκη. Ή αυτοί ή αυτοί.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ, Γιώργος Χατζησαρόγλου έγραψε στο Facebook:

«Η Ε.Ε της ένωσης μας αποφάσισε την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων την Κυριακή 21/1/18 για να βρεθούμε όλοι εκείνη την μέρα στο συλλαλητήριο που λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη διότι σαν Έλληνες και Μακεδόνες ΔΕΝ θα χαρίσουμε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια».

Δείτε και τη φωτογραφία από το σάιτ της ΕΠΣ Δράμας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ