Τον διαιτητή εσείς, τους βοηθούς και τον τέταρτο εμείς!

Τον διαιτητή εσείς, τους βοηθούς και τον τέταρτο εμείς!

1-3 είναι το παιχνίδι πριν ξεκινήσει. Ο ΠΑΟΚ αντεπιτέθηκε, έχει το δυνατό χαρτί αλλά η ΑΕΚ δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Οι δικέφαλοι κοντράρονται δυνατά.

Ο Βορράς δεν γουστάρει να είναι στην ίδια θέση με τον Νότο. Πολύ τράβηξε αυτή η ιστορία. Θέλει να του κάνει ζημιά στην Λάρισα. Με τον Σκουλά, της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Που είναι υπεράνω υποψίας γιατί μέχρι τώρα δεν έχει δώσει δικαιώματα. Όποτε του δοθεί η ευκαιρία λέει: «Εγώ ανέβηκα με την αξία μου». Αν δεν το ήθελε ο Αχιλλέας ούτε στην παραλία του Βόλου δεν θα εμφανιζόταν.

Ο Αχιλλέας είναι ο αγγελιοφόρος της ρώσικης αρκούδας. Στον τελικό την υποδέχθηκε μετά βαΐων και κλάδων. Είναι… παιχνιδιάρης αλλά γέρνει προς τον Βορρά. Μόλις ο αίλουρος έμαθε για τον Σκουλά έδωσε εντολή στα τσιράκια του να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να τον περικυκλώσουν. Με βοηθούς κομάντο. Ο πρώτος είναι ο Ποντίκης από την Πρέβεζα. Του Κάρτσακλα, που είναι οπαδός της …εξυγίανσης του Νότου. Ο δεύτερος είναι ο Μπουξμπάουμ. Της Ανατολικής Αττικής. Πιο ΑΕΚ δεν γίνεται.

Ο Γιαννάκης και ο Αλέξης πρόσθεσαν την τελευταία και πιο σημαντική πινελιά. Στέλνουν στον κάμπο τον Κομίνη. Να ξέρετε κάτι μάγκες μου. Όταν ο τέταρτος διαιτητής είναι διεθνής και ο πρώτος νέος στην κατηγορία, το ματσάκι το ελέγχει ο παλιός. Από τους πάγκους.

Ο Βορράς μπορεί να πήρε Κύπελλο με τον Κομίνη αλλά δεν έκανε αυτός την λαδιά στο τέλος. Δύσκολα λοιπόν θα κουνηθεί ο Σκουλάς. Αν προσπαθήσει να βάλει εμπόδια στην ΑΕΚ το πιο πιθανό είναι να αντιδράσουν οι υπόλοιποι. Θα έχει γέλιο αν γίνει αυτό. Ο παρατηρητής του αγώνα είναι διπλωμάτης. Ο Φλώτσιος. Γέρνει και αυτός περισσότερο προς τον Νότο. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του Κουκουλάκη και του Τσαχειλίδη. Ξέρουν ποιον βάζουν σε κάθε παιχνίδι.

Ο Βορράς ας ασχοληθεί καλύτερα με τα δικά του. Ο Νεοφυτιάδης, που θα βρεθεί στην Τούμπα, ακόμα περιμένει μήπως η Λαμία βάλει το νικητήριο γκολ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό! Ανέβηκε και αυτός στο άρμα. Ο πρώην από την Κόρινθο, που τον καθοδηγεί, γνωρίζει κάτι παλικάρια του Αχιλλέα αλλά αυτό μάλλον δεν θα μετρήσει τώρα. Ίσως κάποια άλλη φορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ