Το σήριαλ Μολέδο εκθέτει τον ανεπαρκή παραγοντικά ΠΑΟΚ

Το σήριαλ Μολέδο εκθέτει τον ανεπαρκή παραγοντικά ΠΑΟΚ

Ένας μπακ που θα είναι έτοιμος σε δύο εβδομάδες και... βάλε. Και ο Μολέδο που όλο έρχεται και όλο στον δρόμο είναι. Αν δεν το έχουν πάρει χαμπάρι στον ΠΑΟΚ; Πέρασε ήδη ο μισός Γενάρης και εκείνοι που έχουν την ευθύνη των μεταγραφών... τίποτα. Στη χρονιά που ο Δικέφαλος του Βορρά κάνει πρωταθλητισμό!

Και ξαφνικά ανακαλύφθηκε η Αμερική… Ο «Πεντακοσάρικος» τα έγραφε πριν ένα μήνα, αλλά έπεσαν να μας φάνε. Όχι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, όλα βαίνουν καλώς στον μεταγραφικό σχεδιασμό, κουμάντο κάνει μόνο ο Ραζβάν Λουτσέσκου και άλλα δροσερά διαβάσαμε.

Φτάνοντας στα μισά του Γενάρη και ενώ το παραδοσιακά ζητούμενο είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να κάνουν προπόνηση στις 2 Γενάρη, ώστε να βοηθήσουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα, ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει τον Αζεβέδο που θα είναι έτοιμος σε δυο βδομάδες όπως λέει ο ίδιος και παλεύει εδώ και μέρες να κλείσει τον Μολέδο.

Ένα στόπερ που έχει αποδείξει την αξία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, μια καλή προσθήκη ακόμη κι αν αυτή είναι για τρεις μήνες και βγάζει τον Λευτέρη Δούκα απ’ τα ρούχα του φέρνοντας το καρναβάλι μια ώρα αρχύτερα στα μέρη μας.  Ακόμη κι αν ο Ιβάν δε φείδεται χρημάτων και ανταλλαγμάτων στον Παναθηναϊκό που ψάχνει ευρώ και παίκτες με το δίκαννο.

Τι γράφαμε πριν έναν μήνα; Για το απίστευτο γαϊτανάκι από συμβουλάτορες θεσμικούς και εξωθεσμικούς που έχει στηθεί γύρω απ’ τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Εχει τεχνικό διευθυντή, ο οποίος έχει παραιτηθεί απ’ το καλοκαίρι, αλλά τελικά έμεινε. Εχει τμήμα σκάουτινγκ που μετέχει σε διεθνείς μαζώξεις ατζέντηδων, έχει ενεργοποιήσει και διαφημίσει συνεργασίες με «μεγάλους» παίκτες και γνώστες της ευρωπαϊκής αγοράς. Εχει και τους γύρω-γύρω που τον βομβαρδίζουν με τις δικές τους «άκρες».

Απ’ τον… συρφετό που είχαμε αναφέρει πριν έναν μήνα, μόνο ο Αγγελος Αναστασιάδης φαίνεται να έχει μείνει εκτός κάδρου και να παραμένει κοντά στον Ιβάν για τα θέματα Αγιου Ορους. Αντίθετα δε μπορούσαμε να προβλέψουμε τη νέα επιστροφή του Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος φαίνεται θα είναι και ο διάδοχος του Μίχελ, όταν ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής αφήσει τη Θεσσαλονίκη και αναζητήσει νέες πολιτείες και νέες περιπέτειες.

Ο μπαμπάς Λουτσέσκου έβαλε τη σφραγίδα του στην απόκτηση του Αζεβέδο και όπως φαίνεται, για τις όποιες υπόλοιπες κινήσεις τρακάρουν στις τρικλοποδιές που πέφτουν ένθεν κακείθεν.

Κι όλα αυτά γιατί; Επειδή ο Ιβάν είναι μακριά, αλλά πρέπει να εγκρίνει κάθε κίνηση, ο Γκιόργκις έχει το instagram, ο Νίκος τώρα μαθαίνει τη δουλειά (και πιθανώς τώρα να μαθαίνει να οδηγεί στους ελληνικούς δρόμους, μιας και το αμάξι του έπεσε σε κάτι λάδια, αλλά το ατύχημα απ’ τη σύγκρουση που ακολούθησε δεν κάτι σοβαρό), ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να κουμαντάρει την ομάδα και να ελέγξει την πίεση για την κατάκτηση του τίτλου, στον Μίχελ έλαχε ο κλήρος να βγάλει τον Μολέδο απ’ την τρύπα, ο Μάκης Γκαγκάτσης έχει να μεταφέρει τις κατευθύνσεις σε ΕΠΟ και μπαμπά, δεν έμεινε και κανένας άλλος με αρμοδιότητες να τρέξει κάποια μεταγραφή.

Το μπλέξιμο το αναλύει το αρμόδιο «δεκάρι» μας και το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι για τη συγκεκριμένη θέση του κεντρικού αμυντικού είτε δεν έχει γίνει καμία σοβαρή προεργασία, είτε έμπλεξαν όλοι τα μπούτια τους στη Μικράς Ασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ