Του… Κουτρούλη ο γάμος

Του… Κουτρούλη ο γάμος

Ο Βάτσιος ήταν η αρχή. Ο Στυλιαράς η συνέχεια. Οι υπάλληλοι του αίλουρου κάνουν πλάκα στον γενειοφόρο του Βορρά. Ο πόλεμος μόλις άρχισε.

Τι παιδί και αυτός ο Γιωργάκης. Ο μπαμπάς βάζει τα λεφτά και ο γιος την υπεροψία. Ατυχή και μεμονωμένα χαρακτήρισε «μερικά σφυρίγματα που αλλοίωσαν αποτέλεσμα αγωνιστικής». Δεν είχε το θάρρος να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Ο φόβος στην προκειμένη περίπτωση δηλώνει αδυναμία.

Οι βόρειοι έκαναν επίδειξη δύναμης στο τέλος του πρώτου γύρου. Τσαντίστηκε ο αίλουρος και έβγαλε δόντια. Έδωσε εντολή στα τσιράκια του να στείλουν ηχηρό μήνυμα. Στον πρώην φίλο του με την κοινή καταγωγή. Μέσω …Ναυπάκτου.

Ο Γιωργάκης συνέχισε απτόητος τον χαβά του. Ζει λέει με το όνειρο να δει πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ. Αν τον αφήσει όμως ο χαλίφης του Νότου που έχει ακριβώς το ίδιο. Που δεν ξέχασε τι έγινε τον Μάιο στον Βόλο και θέλει να πάρει το αίμα του πίσω.

Ο Στυλιαράς δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτά που θα γίνουν. Ο γενειοφόρος χάλασε μία περιουσία για να πάρει τον έλεγχο. Όμως οι έμπειροι που ρυθμίζουν τα πράγματα υπακούν τον αίλουρο. Ο Γιωργάκης θα μείνει με το όνειρο, αν δεν φύγουν σύντομα ο Μιχάλης και ο Αλέξης. Αν ο Γιαννάκης δεν χάσει τα εκτελεστικά του όργανα στο πάρκο.

Η αλαζονεία είναι άσχημο πράγμα. Στον Βορρά θεωρούν σίγουρη την τελική επικράτηση. Έχουν πάρει υποσχέσεις. Για αυτό ο Γιωργάκης το παίζει άνετος. Τουλάχιστον έτσι δείχνει γιατί από την Κυριακή το βράδυ του έφυγε λίγο η μαγκιά.

Αμάσητοι παραμένουν αυτοί που πατούν την κορυφή. Δεν καταλαβαίνουν από αίλουρους και Βορρά. Είναι έτοιμοι για τα πάντα.

Από εδώ και πέρα θα γίνει του… Κουτρούλη ο γάμος. Η περίοδος ανακωχής τελείωσε. Μπαίνουμε σε πιο ροκ καταστάσεις. Έρχονται Στυλιαράδες και Βάτσιοι να διαλύσουν το σύμπαν. Στο τέλος θα πανηγυρίσει όποιος σταθεί όρθιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ