Πού κολλάει το deal Αντερλεχτ – ΑΕΚ για τον Βράνιες

Πού κολλάει το deal Αντερλεχτ – ΑΕΚ για τον Βράνιες

Η Αντερλεχτ θέλει από τώρα τον Βράνιες και έκανε πρόταση για δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, ελέω Financial Fair Play. Τι αντιπρότεινε η ΑΕΚ, πώς θα κλείσει η συμφωνία!

Είναι δεδομένο ότι η Αντερλεχτ θέλει τον Ογκνιεν Βράνιες και από to10.gr έχετε διαβάσει αυτές τις ημέρες το έντονο ενδιαφέρον των Βέλγων για τον παίκτη. Ασχετα αν από την ΑΕΚ δηλώνουν ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις.

Σκαλίσαμε πολύ την υπόθεση και καταφέραμε να μάθουμε πού κολλάει το deal μεταξύ της Ενωσης και της ομάδας των Βρυξελλών. Γιατί δεν έχει προχωρήσει η υπόθεση, ενώ είναι σαφές ότι παίζεται πολύ χοντρό παιχνίδι.

Μάθαμε, λοιπόν, ότι, αν και η βελγική ομάδα έχει αποφασίσει να δώσει τα 2,5 εκατ. ευρώ που θέλει η ΑΕΚ και να πάρει τον παίκτη, το μεγαλύτερό της πρόβλημα έχει να κάνει με το Financial Fair Play.

Η Αντερλεχτ βάσει των κανονισμών της UEFA δεν μπορεί να ξοδέψει χρήματα τον Γενάρη και επιθυμεί να πάρει τον Βράνιες δανεικό από την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι. Τότε θα ανοίξει χώρος στο μπάτζετ της και θα μπορέσει να τον αγοράσει!

Βέβαια η συμφωνία θα είναι τελειωμένη από τώρα, με τοποθέτηση υποχρεωτικής οψιόν αγοράς, απλά οι Βέλγοι μπορεί να δώσουν μόνο 500.000 ευρώ για δανεισμό τώρα και επιθυμούν να αποπληρώσουν τη μεταγραφή από Ιούλιο, πληρώνοντας άλλα 2.000.000 € τότε.

Στην ΑΕΚ δεν φαίνονται ευχαριστημένοι με τις 500.000 που θα πάρουν τώρα, αφού επιθυμούν τουλάχιστον το μισό ποσό μπροστά. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και αναζητείται φόρμουλα για να κλείσει η συμφωνία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ