Οι σκόρερ, η 200άρα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και ο Μιραλάς…

Οι σκόρερ, η 200άρα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και ο Μιραλάς…

Απολογισμός, τζίροι και οι εναλλακτικές προτάσεις της ημέρας από τον... Καμμένο, που συνεχίζει να στέλνει ταμείο τους αναγνώστες του to10.gr

Σερί το πηγαίνουμε. Κάθε μέρα «κυνηγάμε» σκόρερ και κάθε μέρα τον βρίσκουμε. Την Παρασκευή πανηγύρισε ο Ριμπερί στο ματς της Μπάγερν με τη Λεβερκούζεν, το Σάββατο ο Χάρι Κέιν έβαλε δύο γκολ στην Έβερτον και χθες ο Φεκίρ πέτυχε το μοναδικό τέρμα της Λιόν.

Αν μιλάμε για χθες πέρασαν και τα over 2,5 και 3,5 στα Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι και Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα, μαζί με τον Φεκίρ. Αντίθετα, το ματς της Λιβαδειάς έληξε με σκορ 3-2 και το under που ήθελε ο …καμμένος πήγε περίπατο.

Πέρασαν τη 200άρα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Για να δούμε τώρα τι έγινε στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Σε όλα πλην του αγώνα του Αστέρα με τη Λάρισα, αφού τα ματς των Θεσσαλών δεν προσφέρονται Live στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες του κόσμου ανάμεσά τους και στο ανταλλακτήριο.

Τα πιο πολλά χρήματα εμφανίστηκαν στη συνάντηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ. Η αγορά του 1-2-Χ πήρε συνολικά 260.000 ευρώ με τον άσο να έχει δεχτεί ποντάρισμα σε ποσοστό 80%.

Το διπλό του ΠΑΟΚ στην Κέρκυρα προσέλκυσε 220.000 ευρώ κι ας έδινε ψίχουλα…

Στο Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός το κοντέρ ανέβηκε μέχρι τις 86.000 ευρώ και τα ευρώ του ήταν μοιρασμένα και στα τρία σημεία. Το εις τριπλούν προβάδισμα των Βοιωτών αντί να ανεβάσει τον τζίρο, προκάλεσε παγωμάρα, αφού προφανώς κανείς δεν το περίμενε.

Τέλος, στο Περιστέρι το κεφάλαιο άγγιξε τις 100.000 ευρώ, τα περισσότερα εκ των οποίων παίχτηκαν μετά το 80’, όταν οι παίκτες του στοιχήματος άρχισαν να πιστεύουν ότι το διπλό του Παναιτωλικού θα επέλθει. Μέχρι τότε πόνταραν Ατρόμητο και under (έφτασε τις 40.000 ευρώ).

Η ώρα του Μιραλάς

Σήμερα το πρόγραμμα δεν εμπνέει. Ελάχιστα ματς διεξάγονται. Με δύο αγώνες ασχολούμαστε και στους δύο ψάχνουμε για σκόρερ. Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία. Περιμένουμε από τους «ερυθρόλευκους» να πιέσουν όσο δεν πάει. Χρειάζονται τη νίκη όσο τίποτα και με βάση τα τελευταία τους δείγματα, πιστεύουμε ότι θα την πάρει εύκολα ή δύσκολα. Επειδή όμως ούτε ο άσος ούτε και το over πληρώνουν ικανοποιητικά, θα πάρουμε το ρίσκο. Να σκοράρει ο Μιραλάς (είτε πρώτος είτε anytime) και αν τα καταφέρει, το Καραϊσκάκη θα πανηγυρίσει ακόμα πιο πολύ. Πιθανότατα να πανηγυρίσουν και οπαδοί άλλων ομάδων, εφόσον ακολουθήσουν αυτό το στοίχημα.

Εκτός από αυτό, πάμε με το over 2,5 ή 3,5 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Στόουκ που έχει τη χειρότερη άμυνα της Premier League.  Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, είναι πιθανό να βρει δίχτυα ο Λουκάκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ